GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Farmhouse Hotel

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Langebaan Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
35.36 m | Lat:S 33° 6' 17" Long: E 18° 2' 6" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
The Farmhouse Hotel is werkelijk perfect gelegen aan de Langebaan baai. Deze lodge biedt gasten de authentieke Westkust gastvrijheid aan. Het is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van zon, zee en strand. Verder kunnen de gasten genieten van een heerlijke keuken, waar onder andere vers gebakken brood en streekgebonden producten dagelijks met heel veel liefde en smaak worden bereid in het populaire restaurant. De kamers van The Farmhouse zijn ruim en zeer comfortabel ingericht. De meeste kamers beschikken over een telefoon, koffie en thee faciliteiten, minibar, haardroger, draadloos internet, satelliet televisie en een elektronische kluis. Langebaan is zeer centraal gelegen om zowel de Westkust, populair voor haar bloemenpracht tijdens de lente, alsook het Cedergebergte en Swartland te ontdekken. Tal van activiteiten kunnen ondernomen worden, waaronder walvis spotten tijdens het seizoen dat loopt van juni tot november.
Kinderen:
- Alle leeftijden toegelaten, maar wel te vermelden bij de reservatie.
- Kinderen tot 3 jaar kunnen gebruik maken van een babybed (op aanvraag en extra te betalen tussen R160/pn en R375/pn afhankelijk van het seizoen).
- Max 2 volw+ 1 kind (3-14j) op een sofabed (kindertarief) in elk kamertype behalve in de Farmstead waar er 3 eenpersoonsbedden beschikbaar zijn in een aparte slaapkamer.
- Als een sofabed bijgeplaatst wordt op de kamer, kan er geen babybedje extra bijzeget worden en vice versa.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in