GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gilcrest Place

3kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dee Mc Cool & Andy Torrance
17.12 m | Lat:S 32° 48' 37" Long: E 17° 53' 5" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gilcrest Place is een zeer charmant gastenhuis dat op amper 200 meter van het strand is gelegen, in het al even charmante Paternoster. Het zicht op de Atlantische Oceaan wordt op geen enkel moment onderbroken en gasten zullen aangenaam verrast zijn bij het zien van een prachtige zonsondergang bij het parelwitte strand van dit rustige dorpje in de Westkust. Zowel vanuit de ontbijtkamer, als vanuit de kamers is er dat mooie zicht op zee. Het accent bij Gilcrest Place wordt gelegd op rust en comfort. Dit is Westkuststijl op z'n best. De kamers zijn alvast heel ruim en zeer netjes en verzorgd ingericht. Uiteraard ontbreekt het moderne comfort niet. De drie kamers, Bayview (suite 1), Clamshell (suite 2) en Lookout (suite 3) zijn alle drie verschillend, maar alle drie even comfortabel. De Bayview kamer is op het boven verdiep en heeft een eigen balkon. Ook de Lookout is boven, maar iets kleiner. Niettemin ontbreekt het in de kamers aan niets, zo is er een televisie met verschillende lokale kanalen, minibar, koffie en thee eilandje en een eigen badkamer.

Het Cape Columbine Natuurreservaat ligt vlakbij en het Westkust Nationaal Park, St. Helena Baai en Saldhana zijn makkelijk te bereiken. Walvissen en dolfijnen worden tijdens het seizoen (tussen juni en november) heel vaak gezien, zelfs tot op enkele meters van het strand. Tal van watersporten, zoals kayak, snorkelen, surfen, windsurfen en kitesurfen, behoren tot de mogelijkheden. Tevens is een golfterrein in de buurt. Paternoster is ook nog eens gekend voor tal van gastvrije restaurants met typische 'Westkus kos'.

Opmerking: Kinderen +6 jaar welkom. Onder 10 jaar gratis, daarboven aan 50% van de volwassenenprijs.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardInternet toegang

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in