GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Celtic Manor

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gordonsbaai Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Michelle Smet
62.07 m | Lat:S 34° 10' 0" Long: E 18° 51' 34" check-in: 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
'Rooms with a View', dat kan je bij Celtic Manor wel heel letterlijk nemen. Dit mooie gastenhuis is gelegen tegen de ruige hellingen van de Steenbras berg in Gordons Bay en uitstekend gepositioneerd om te genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven, Valse Baai en het Kaapse schiereiland. Je mag er vrijwel zeker van zijn dat elke zonsondergang hier dagdagelijks een belevenis is. De komende maanden worden er in Celtic Manor grondige renovatiewerken uitgevoerd en eens de werken beeindigen, verwacht wordt dat dit begin oktober zal zijn, zal Celtic Manor weer helemaal schitteren, met elegantie, modern comfort en waar gasten verzekerd zijn van heel wat persoonlijke aandacht. Het gastenhuis biedt voldoende ruimte om te ontspannen, dit in combinatie met de nodige intimiteit, comfort en privacy. Alle slaapkamers en balkons hebben een onovertroffen uitzicht en we zijn er van overtuigd dat dit alleen maar zal bijdragen tot een geslaagd verblijf. Het ontbijt wordt geserveerd met uitzicht op het zwembad, de glooiende tuin en de prachtige baai. De accommodatie bestaat uit uit drie Grand Suites met eigen terras, een Honeymoon Suite, Luxury Suites, voor zowel koppels als families (deze laatste telt twee kamers met terras) en een appartement met twee slaapkamers. Alle kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en beschikken over alle moderne comfort, denk daarbij aan airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee eilandjes, minibar en draadloos internet. Wie dat wenst kan ook gebruik maken van de Celtic Spa faciliteiten. Een uitgebreid menu van veelgeprezen behandelingen zorgen voor een optimale ontspanning en verjonging om een ​​complete en evenwichtige spa ervaring te garanderen. Als je weet dat de Kaapse wijnlanden, talloze golfterreinen en Hermanus, vrijwel in de achtertuin liggen, en u op een steenworp van het Kaapse schiereiland en Kaapstad vertoefd, dan moeten we er bijna niet meer bij vertellen dat u hier op de juiste plek bent terecht gekomen!
Opmerking: Kinderen +12 welkom. Appartement kan enkel gehuurd worden met een minimum van 7 nachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

qua zicht perfect, maar door de wind hebben we er een slapeloze nacht gehad. Gelukkig dat het er maar een was; anders waren we hier niet kunnen blijven.

de Kort family (11-03-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in