GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fancourt Hotel and Country Club Estate

5 115kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | George Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marissa Meyer
224.41 m | Lat:S 33° 57' 34" Long: E 22° 26' 32" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Fancourt Hotel en Country Club Estate zijn gelegen te midden van een prachtig aangelegd domein van 550 hectaren en dit met de Outeniqua bergen in de achtertuin. Oude charme en eigentijdse luxe zorgen voor de nodige rust, stijl en comfort. Het Fancourt hotel heeft 115 luxueuze kamers met eigentijdse inrichting. Het exclusieve Manor House heeft 18 suites met verschillende inrichting. Zo zijn er de Executive Suites, Garden Suites en Studio's, met airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar, kluis, draadloos internet en thee/koffie voorzieningen.

Op het domein zijn er ook niet minder dan zes restaurants ondergebracht, die elk een verfijnde keuken en verscheidenheid aan gerechten en mogelijkheden aanbieden.

De vier, door beroemd golfer Gary Player ontworpen, 18-hole golfterreinen (Montagu, Outeniqua, The Links en Bramble Hill), behoren tot de top 10 van Zuid-Afrika en de top 100 van de wereld. Nieuw is dat vanaf 1 november 2018 de prijs voor Halfway House (HWH) inclusief is en dat gasten niet langer voor deze items hoeven te betalen. De HWH bevat 1 x maaltijdsoort, 1 drankje en 1 x snack, zoals chocolade of chips.

Verder is er ook een Spa en Beauty Center of kunnen de gasten gebruik maken van wandel- en fietspaden om dan vervolgens te relaxen aan één van de 3 prachtige zwembaden.

Opmerking: Speciale pakketten zijn beschikbaar voor gasten die drie nachten of langer wensen te logeren in Fancourt. Deze pakketten zijn mogelijk niet beschikbaar tijdens lange weekends en schoolvakanties. Prijzen op aanvraag. Fancourt kan tijdens lange weekends en schoolvakanties ook een minimumverblijf van 3 nachten toepassen.

Kinderen:
- Max. 2 kinderen (tot 3 jaar) gratis bij twee betalende volwassenen in een 1 of 2 bedroom suite.
- Van 4-15 jaar aan 50%.
- Geen kinderen jonger dan 16 in The Manor House.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadBosgebiedGolfBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in