GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Knysna Belle

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gillianne & Michelle
4.39 m | Lat:S 34° 4' 3" Long: E 23° 3' 21" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Leisure Island is een schitterend eiland gelegen in het midden van de Knysna lagune en tevens de enige plek in Knysna met een eigen strand. Het strand ligt vrijwel letterlijk aan uw voeten bij de Knysna Belle en heeft zicht op de Knysna Heads. Het gastenverblijf is vernoemd naar een schip dat met regelmaat deze locatie aandeed in de 18e eeuw. Het huis is in de typische Kaaps-Hollandse stijl opgetrokken en alle kamers verwijzen naar de zee. Zo is er de Captains Quarters met een queen-size bed, een eigen zitplaats met open haard en een zeer ruime badkamer. De zichten vanuit deze kamer zijn werkelijk adembenemend. Dan is er ook de Emu kamer, een mooie Honeymoon kamer die uitgeeft op de lagune met een mooi groot terras. De Nautilus heeft twee enkele bedden, die tevens kunnen omgevormd worden tot een dubbel bed. Het heeft een kleine zithoek en het zicht op de tuin en de lagune. Tevens heeft deze kamer een badkamer met douche en bad. The Paquita heeft een Queen-size bed en een badkamer met douche. Deze kijkt uit op de tuin en het zwembad. Ze heeft een doorverbinding (interleading) met de Annie Bell kamer, die een badkamer met douche en ligbad heeft. The Hettie is de zogenaamde familiesuite die verbonden is met de Fredheim kamer waarin zich twee enkele bedden bevinden. Deze geven eveneens uit op de tuin met zwembad. Alle kamers hebben vloerverwarming, ventilatoren, satelliet televisie en een 'honesty bar'.
Opmerking: Kinderen ouder dan 6 jaar welkom, tot 17 jaar 50% korting op de prijs voor een volwassene in de Family Unit.
Family unit: hier kunnen 4 personen slapen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Goed maar we hadden een kleine kamer, ze vroegen om de dag erna te verhuizen maar hadden we geen zin in gezien de koppers uitgepakt waren

Johnny Lekens en Anna-Rita Tramacere (20-03-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in