GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shamwari Game Reserve

5 56kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Paterson Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mantis Group
219.29 m | Lat:S 33° 30' 9" Long: E 26° 3' 0" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Shamwari ligt tussen Port Elizabeth en Grahamstown, ter hoogte van Paterson. Het malaria vrije reservaat is 20.000 ha groot en is internationaal bekend als 's werelds beste Game Reserve en om haar toewijding tot het behoud van de natuur en dieren. Het reservaat omvat vijf ecosystemen waardoor er veel verschillende dieren (waaronder ook de Big Five) en planten voorkomen. Shamwari telt 6 lodges:

Long Lee Manor: is een sfeervol landhuis met 19 ruime en-suite kamers. Alle kamers zijn in luxe koloniale stijl gedecoreerd maar voorzien van modern comfort als airconditioning en vloerverwarming. Er zijn een aantal familiekamers beschikbaar en het heeft 2 zwembaden.

Bushmans River Lodge: heeft 4 deluxe en-suite kamers met airconditioning en een eigen 'plunge pool' vanwaar jullie kunnen genieten van de spectaculaire uitzichten.

Riverdene Lodge: heeft 9 suites, allemaal voorzien van airconditioning, en-suite badkamer, televisie en kleine lounge.

Bayethe Lodge: heeft 9 zeer luxe 'tenten' met airconditioning, buitendouche, houten viewing deck en prive 'plunge pool'. Elke tent staat verscholen onder de bomen, aan de rivierbedding waardoor jullie veel privacy hebben.

Lobengula Lodge: heeft 5 en-suite kamers geheel in Afrikaanse stijl, met onder andere een rieten dak. Het zwembad en de fitness ruimte staan tot jullie beschikking.

Eagles Crag Lodge: heeft 9 prachtig individueel gebouwde suites die veel rust en privacy bieden. Het is werkelijk een unieke lodge waarbij veel gebruik is gemaakt van riet, steen en glas. Elke kamer heeft zijn eigen prive terras en 'plunge pool'.

Longlee Manor, Eagle's Crag Lodge, Riverdene Lodge en Sarili Lodge werden in juli 2013 allemaal voorzien van een nieuwe "look en feel". Binnenhuisarchitect Tracy Mills legt uit dat iedere lodge verfrissend en vernieuwend werd gerenoveerd, geheel volgens eigen individuele stijl en karakter met behulp van interessante, lokaal geproduceerde accessoires. Eagle's Crag Lodge gaf de tv-lounge en foyer, alsook de kamers een geheel nieuwe uitstraling met onder andere nieuw beddengoed, kussens en meer licht. Energiezuinige LED-lampen werden in de openbare ruimte geïnstalleerd, inclusief de winkel. Riverdene Lodge heeft de overdekte buitenruimte volledig vernieuwd om een ​​betere ruimte voor de kinderen te creëren. Ook de twee lounges bij Riverdene werden gerenoveerd en kleine decoratieve accenten hebben de eetkamer verbeterd. De Boma kreeg eveneens een make-over. Sarili Lodge's beschikt nu over nieuwe, luxe banken op het zonnedek. Long Lee Manor heeft gezorgd voor een gemakkelijkere toegang voor personen met een fysieke uitdaging. Een speciaal voorziene kamer biedt nu toegang voor een rolstoel, alsook in de badkamer met verbrede doucheruimte en deuropeningen

Gasten worden verwacht rond het middaguur en verwelkomd met een uitgebreid middagmaal. Rond 16u word High Thea geserveerd waarbij u meteen kennis maakt met de rangers. Rond 16:30 vertrekt u voor een drie uur durende game drive.
Avondmaal wordt geserveerd rond 20:00 uur, als het weer het toelaat gebeurt dit in de Boma. De volgende ochtend wordt er gewekt rond 5:30 om vervolgens opnieuw op safari te gaan.
Het onbijt wordt rond 9u geserveerd.

Opmerking: Conservation levy: 125 R/pp niet inbegrepen in de prijs.

Kinderen:
Enkel toegelaten in de Riverdene Family Lodge en de Sarili family lodge.
0 tot 3 jaar: gratis bij de ouders op de kamer.
4 tot 11 jaar: 50%
Kinderen dienen minimum 4 jaar te zijn om te kunnen deelnemen aan de gamedrive en 16+ om deel te nemen aan de walking safari.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

bayethe ligtbuiten het shamwari game reserve wat inhoud dat er telkens 20 minuten in een gamedrive verloren gaan om actueel wild te gaan spotten. zelfde op de terugweg. zouden hun drives zodoende iets langer moeten maken voor het goede geld dat klanten betalen

Mr/s Lantsheer and Mr/s Cap (20-11-2015)

onze accommodatiesin Paterson (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in