GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Stellenbosch Hotel

3 43kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
m | Lat:S 33° 56' 19" Long: E 18° 51' 41" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Het Stellenbosch Hotel is een klassiek hotel in boetiekstijl, gelegen in het hart van het historische Stellenbosch. Het is gebouwd op het terrein dat door gouverneur Simon van der Stel werd verleend tussen 1692 en 1701. Het gebouw is in 1987 gerestaureerd en is uitgeroepen tot nationaal monument. Musea, kunstgalerijen, restaurants, coffeeshops, een winkelcentrum en curiosa zijn allemaal terug te vinden op loopafstand van het hotel. "

Kamertypes

Petite - Petite kamers zijn perfect voor een betaalbaar, gezellig verblijf. Ze hebben een tweepersoonsbed, een eigen badkamer, een barkoelkast, een telefoon, een kluisje, een televisie (DSTV) en airconditioning.
Klassiek - Klassieke kamers hebben kingsize, queensize of twin eenpersoonsbedden. Ze hebben een eigen badkamer, een barkoelkast, een telefoon, een kluisje, een televisie (DSTV) en airconditioning.
Luxe - Luxe kamers zijn het ruimst en hebben kingsize, queensize of twin eenpersoonsbedden. Ze hebben een eigen badkamer, een barkoelkast, een telefoon, een kluisje, een televisie (DSTV) en airconditioning.
Studio-appartement - Studio-appartementen hebben een slaapkamer met een eigen badkamer, een loungeruimte, een volledig uitgeruste kitchenette, een telefoon, een kluisje, een televisie (DSTV), airconditioning en een eigen balkon.
Standaard Appartement met 2 slaapkamers - deze hebben twee slaapkamers, waarvan eentje een eigen badkamer. Er is tevens een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een telefoon, een kluisje, een televisie (DSTV), airconditioning en een eigen balkon.
Luxe appartement met 2 slaapkamers is zoals de standaard appartementen, maar hier hebben beide kamers een eigen badkamer

Het hotel biedt WIFI aan alsook parking voor de wagen. Let wel dat deze beperkt is en op first come, first serve basis. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het hotel, Stellenbosch Kitchen, waar de lunch en het diner ook kunnen worden genoten met een scala aan heerlijke lokale en buitenlandse gerechten die op het menu staan.

Kinderen:
Steeds op aanvraag. Alleen mogelijk in enkele luxury rooms
- 0-3jaar: gratis verblijf bij de ouders op de kamer
- 4-12jaar: 438R/nt indien de kamer gedeeld wordt met 2 volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardDraadloos netwerkParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in