GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pumba Private Game Reserve

5 23kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Grahamstown Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Port Elizabeth Hotel Group
405.91 m | Lat:S 33° 23' 14" Long: E 26° 24' 40" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Pumba Private Game Reserve verkoopt zich graag als zijnde de perfecte balans tussen een authentieke Afrikaanse safari en vijfsterren luxe en comfort. Hierin zijn ze naar onze mening zeker in geslaagd. Het is dan ook gelegen in een zeer unieke locatie, en dit op een domein van liefst 6.000 hectare malaria-vrij gebied, dat zich ook nog eens verspreidt over vijf verschillende biomen. Samen met de natuurlijke schoonheid is er ook een enorme aanbod aan wild, denk daarbij aan giraf, zebra, wilde hond, hyena, cheeta, leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn, om slechts enkele op te sommen, maar er zijn er nog heel wat meer, waaronder heel wat antilopensoorten. Uniek is ook het lokale kweekprogramma van witte leeuwen. Vogelliefhebbers komen eveneens aan hun trekken met niet minder dan 250 geregistreerde vogels die werden waargenomen. Wie overnacht op het domein heeft de keuze uit twee verschillende kampen, die elk hun unieke en eigen uitstraling hebben, Pumba Water Lodge en Msenge Bush Lodge. Beide kampen zijn prachtig gelegen en de kamers zijn werkelijk pareltjes. Deze zijn zeer ruim en werden van alle moderne comfort voorzien, waaronder een open haard, airconditioning, een ruime en-suite badkamer, gevulde minibar, koffie- en thee-eilandje, en nog veel meer. Wie liever niet al te lang in de kamer vertoeft, kan rust vinden op het grote dek bij het hoofdhuis in elk kamp, of bij het zwembad. Verder zijn de gasten welkom in de ruime leesruimte met satelliet televisie en een open haard die zorgt voor charme en extra warmte tijdens de wat kille wintermaanden. Elk kamp heeft ook haar eigen souvenirshop en alle gasten genieten gratis draadloos internet. Ook op culinair vlak zit het helemaal goed in Pumba Game Reserve. De heerlijkste, verfijnde maaltijden worden tot in de puntjes verzorgd en aangevuld met een uitgebreide selectie aan heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen.

Gamedrives worden dagelijks georganiseerd, laat in de namiddag of vroeg in de ochtend. Telkens in open jeep en onder begeleiding van een ervaren ranger. Indien gewenst kan er vooraf ook besproken worden om een voetsafari te ondernemen. Dagbezoekers zijn eveneens welkom in Pumba, maar kunnen best vooraf een gamedrive reserveren. Deze duurt ongeveer 3,5u en vindt telkens in de namiddag plaats. Complementair zijn een welkomstdrankje en een avondmaal in de Msenge Boma, inclusief lokale drankjes.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs van de overnachting zitten alle maaltijden, inclusief geselecteerde lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes, twee (game)activiteiten afhankelijk van beschikbaarheid en weersomstandigheden. Tarieven voor 3e en 4e persoon, evenals kindertarieven tot 17 jaar op aanvraag

. Prijs exclusief Pumba Foundation Levy R150 pp/pn, voor personen vanaf 12 jaar

Kinderen +8 op de dagsafari welkom, jongere kinderen enkel tenzij een privaat voertuig wordt gehuurd. Kinderen +6 welkom, tenzij vooraf anders geregeld met het management. Enkel Msenge heeft een familiekamer met twee extra bedden. In de andere logementen kan een extra plooibed toegevoegd worden aan de kamer voor kinderen tot 6 jaar. Kinderoppas aanwezig aan R75 per uur

Activiteiten:

Dagsafaris tijdens de zomer van 16u tot 20u en in de winter van 10u tot 14u.
-Prijs 2022: 1450 rand/pp en kinderen 6/11 jaar aan 880 rand
-Prijs 2023: 1565 rand/pp en kinderen 6/11 jaar aan 950 rand
-Prijs 2024: 1695 rand/pp en kinderen 6/11 jaar aan 1035 randZorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodoende u de namiddagactiviteit niet mist (deze vertrekt omstreeks 15u30, afhankelijk van het seizoen en kan niet gecompenseerd worden indien u deze mist). Het beste is dat u toekomt iets na de middag, om zo de lunch te kunnen nuttigen en dan nog even te relaxen vooraleer u aan de activiteit begint.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Subliem!!! Een echte aanrader.

Meulebroeck party (24-01-2015)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in