GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Tafelberg Guesthouse

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Thania
149.85 m | Lat:S 33° 56' 29" Long: E 18° 24' 30" check-in: 12:00 tot 20:00 / check-out: 11:00
Reserveer

De Tafelberg guesthouse bestaat sinds 2001 en werd opgericht door Ann en Kris van Cappellen. Dit prachtige verblijf aan de voet van de iconische Tafelberg was niet hun eerste project. Na de oprichting van een eerste gastenverblijf in Wellington besluiten ze na vier jaar om naar Kaapstad zelf te verhuizen met hun drie opgroeiende kinderen. Ze investeerden in een prachtig pand in Oranjezicht, het hartje van Kaapstad dat ze omtoverden tot een zeer populaire guesthouse. Hun inspiratie voor het verblijf vonden ze in Toscane. Toen ze nog in België woonden, brachten ze hier de weinige vrije tijd die ze hadden door. Ondertussen verdelen Ann en Kris hun kostbare tijd tussen hun kinderen die hun vleugels internationaal hebben uitgeslagen, en hun guesthouse in Kaapstad. Om alles in goede banen te leiden, krijgen Ann en Kris hulp van een jong koppel dat het dagelijkse management van de guesthouse op zich neemt.

De Tafelberg Gastenhuis is een villa opgetrokken in Toscaanse stijl en ligt vrijwel letterlijk aan de voet van de beroemde Tafelberg. Als men spreekt van een ideale locatie, dicht bij alle attracties in en rond de stad, en vrijwel op loopafstand van heel wat horeca in Kloof en Bree Street, dan is De Tafelberg de ideale accommodatie voor een perfect verblijf in Kaapstad. Bezienswaardigheden zoals het stadscentrum, de Tafelberg (kabelbaan), de botanische tuinen van Kirstenbosch, het Kaapse Schiereiland, Robbeneiland, de V&A Waterfront, de Westkust en de wijnlanden liggen snel binnen bereik.

De zeven stijlvolle kamers, met eigen badkamer, zijn voorzien van al het mogelijke comfort. Ze werden met heel veel smaak en gevoel voor detail ingericht, beschikken over air conditioning, wifi, minibar, koffie en thee, kluis, smart-TV en internationale stopcontacten. Er is keuze uit drie verschillende kamertypes en afhankelijk van je budget, of de ruimte die je wenst, kan je kiezen tussen een Comfort, Luxury of een Deluxe kamer. De unieke Deluxe kamer is gelegen op de bovenste verdieping en biedt uitzicht over de stad, de haven, maar ook de bergen. De vier Luxe kamers zijn ofwel gelegen op de bovenste verdieping met een mooi zicht over de berg of de stad, ofwel helemaal beneden aan het zwembad. Tot slot zijn er nog de twee voordelige Comfort kamers met een even mooie aankleding en zicht.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer, indien mogelijk (max. 1 kind per kamer).
Kinderen (3-16jaar) in luxury of deluxe, mits beschikbaarheid aan kindertarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandStadBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vlakbij centrum. Prachtig zicht op Kaapstad EN tafelberg. Centrum gemakkelijk en goedkoop bereikbaar met Uber.

Schelkens-Van Damme family (05-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in