GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cultivar guest lodge

4 13kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
m | Lat:S 33° 57' 9" Long: E 18° 46' 50" check-in: 14.00 tot / check-out: 10.00
Reserveer
De Cultivar Guest Lodge & Multi-Venue ligt op slechts 6 km van Stellenbosch, aan de voet van de prachtige bergachtige wijnregio. Daarenboven ligt deze lodge op slechts 16 km van de internationale luchthaven van Kaapstad. Het is een rustig gelegen, en ideale uitvalsbasis om zowel Kaapstad als de Kaapse wijnlanden te ontdekken.

Cultivar ligt op een immens groen domein met zwembad en mogelijkheid om te barbecue�n. Het verblijf is rolstoelvriendelijk en er is wifi beschikbaar over het hele domein.

De 13 elegante kamers van de Cultivar Guest Lodge zijn uniek ingericht en zijn voorzien van airco, een Nespresso machine, muziekinstallatie met iPod-houder en gratis badproducten.
Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 5 kamers met twee aparte bedden.

Opmerking
- 0 tot 3 jaar gratis, indien ze bij de ouders in bed slapen.
- 4 tot 12 jaar en derde persoon slapen op een slaapzetel.

- Kinderen 4 tot 12 jaar aan kinder tarief: 893 rand per kind (low seizoen 2023) en 946 rand per kind (hoog seizoen 2023)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in