GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bellamente Sirene

7kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gansbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rita en Frank
28.04 m | Lat:S 34° 33' 49" Long: E 19° 21' 23" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Begin april 2016 opende Bellamente Sirene met zeven self catering appartementen in De Kelders, Gansbaai. Rita is van Zuid-Afrikaanse afkomst en Frank van Nederland. Deze locatie mag vrijwel letterlijk aangezien worden als de plek bij uitstek voor het spotten van walvissen en het kooiduiken naar haaien. Dat heeft vooral te maken met de unieke ligging van Gansbaai. Het is ook de ideale locatie voor uitstappen naar onder andere Kaap Agulhas, de meest zuidelijke punt van Afrika, de wijnlanden, Hermanus en de Hope Nature Reserve. Wie graag wilde katachtigen wil zien kan ook een bezoek brengen aan Panthera Africa. Er is keuze uit een One-Bedroom apartment, met terras en zeezicht, die beschikt over een kamer met dubbel bed en twee sofa bedden. De Two-Bedroom apartements bieden plaats aan 6 personen, met 2 sofa bedden en twee enkele bedden. Eveneens met terras en zeezicht. Het Three-Bedroom Apartment heeft twee sofabedden, alsook twee enkele bedden en kan in totaal 8 personen accommoderen. Alle appartementen hebben een eigen ingerichte keuken, linnen en badhanddoeken worden voorzien en er is een leef- en eetruimte. Ook buiten is er gelegenheid om te tafelen en er is een gezamenlijke televisieruimte, alsook een barbecue. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt. Prijs/kwaliteit zeker geen slechte locatie om Gansbaai en omgeving te ontdekken, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking:
- Ontbijt kan vooraf bijbesteld worden aan 140 R/pp tot 31/03/2021.
- Gasten mogen gratis gebruik maken van alle faciliteiten, alsook draadloos internet.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Internet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in