GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kuname River Lodge

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Karongwe Portfolio
531 m | Lat:S 24° 13' 6" Long: E 30° 33' 14" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Kuname River Lodge is gelegen op een grondgebied van ongeveer 9.000 hectare ongerept Afrikaanse bush, in het Karongwe Game Reserve. Het is een toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar een unieke bushervaring. De lodge werd gebouwd langsheen de oevers van de Kuvjename rivier en bestaat uit vijf luxe suites genesteld in dichte Afrikaanse bush met uitzicht op de majestueuze Drakensbergen. Deze chalets zijn voorzien van airconditioning en hebben allemaal een eigen badkamer met een buitendouche. Het prachtige uitzicht vanaf het houten dek op elk van de rieten suites is echt indrukwekkend. Het hoofdgebouw herbergt een elegante eetplaats met een verhoogd houten dek. Het is de perfecte plek om een ​​cocktail of een kopje verse koffie te genieten terwijl je geniet van de geluiden van de Afrikaanse bush. De lodge biedt tevens een zwembad dat eveneens uitzicht biedt over de omgeving. De keuken van Kuname staat synoniem met kwaliteit en versheid. Een elegant bushdiner zal traditioneel plaatsvinden in de zogenaamde Boma, onder een stralende sterrenhemel. De vroege ochtend en avond gamedrives worden uitgevoerd door gekwalificeerde rangers in een open safarivoertuig. Met de "Big Five" (neushoorn, luipaard, leeuw, olifant en buffel), en een ongelooflijke rijkdom aan vogels, mag je er zeker van zijn dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. Wandelsafari's worden eveneens aangeboden. Zij laten je kennismaken met de wat minder bekende zaken die de natuur te bieden heeft. Kuname River Lodge mag dan wel het kleine broertje zijn binnen de Karongwe portfolio, laat dit nu net in het voordeel van dit schitterende kamp werken. Persoonlijk service en veel plaats voor intimiteit en privacy maken van deze lodge een plek die je moet gezien en beleefd hebben.
Opmerking: Inclusief zijn alle maaltijden, thee en koffie en snacks alsook een ochtend en laat namiddag gamedrive, inclusief 1 drankje per persoon te kiezen uit lokale wijn of bier en frisdrank.
Bushwalk is optie en dient ter plaatse bijbetaald te worden. Deze is niet altijd beschikbaar en moet besproken worden met het management ter plaatse
Kinderen zijn welkom (0-2 gratis), tussen 3 en 11 @ 50%, enkel in de familiekamers. Vanaf 12 jaar volledig tarief. In de Family Suite moeten minstens 3 personen logeren.
Kinderen onder 6 jaar niet toegelaten op game drives
De lodge biedt verschillende massages aan, prijzen op aanvraag
Vanaf 2019 is de toegang tot het Karongwe Game Reserve en de Rhino levy in de prijs inbegrepen.

Transfer tussen Hoedspruit luchthaven en de lodge, prijs/traject:
1-3 personen: 894 R/pp
4 personen: 663 R/pp
5 personen: 563 R/pp
6-13 personen: 482 R/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in