GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino Sands Safari Camp

4kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Clair Naude
156,49 m | Lat:S 27° 45' 40" Long: E 32° 5' 46" check-in: 14:00 tot 14:30 / check-out: 10:30
Reserveer
Rhino Sands is een luxueus tentenkamp, gelegen in het hartje van Kwa-Zulu Natal, op een schiereilandje in de Msunduze Rivier en in het privaat wildreservaat Manyoni, waar de 'big 5' leeft.
Geniet van de kleinschaligheid en exclusiviteit van Rhino Sands. Hier logeren maximum 8 gasten op het zelfde moment.
Elke tent heeft zijn eigen woonkamer, terras met zwembad en buitendouche. De tent kan men aan 3 zijden openen zodat men ten volle kan genieten van de natuur en van het zicht op de rivier die beneden stroomt.
De lodge is ingericht in de klassieke safari-stijl: luxueus en romantisch, maar voorzien van alle hedendaags en modern comfort.
Het hoofdkamp bestaat uit de receptie, zowel een casual als formele lounge, dito restaurants en een boma waar je kan dineren rond het kampvuur onder de sterrenhemel.
Elke dag worden er twee game drives, eentje 's morgens vroeg en de andere in de late namiddag, georganiseerd. Tijdens de rit in de open jeeps kan men niet alleen de big five (olifant, buffel, leeuw, neushoorn en luipaard) maar ook cheetah's, wilde honden en andere afrikaanse dieren spotten. Onderweg wordt er in het midden van de indrukwekkende natuur halt gehouden voor een verfrissing.
Na de game drive wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Nadien kan men relaxen op het terras, vogels of dieren aan de drinkplaatsen observeren. 's Middags volgt er een lichte lunch en de namiddagsafari wordt voorafgegaan door een high tea. Als diner wordt er een smaakvol driegangenmenu opgediend.
Tussen de safari's door is er Wifi voorzien in de kamers. Men stelt het heel erg op prijs om in de publieke ruimtes geen tablets/smartphone/pc te gebruiken.
Opmerkingen:
-Kinderen vanaf 13 jaar welkom.
-Alle maaltijden, lokale dranken, frisdranken en 2 game drives per dag inbegrepen.
-Manyoni Private Game Reserve fee: 165 rand/pp/dag (2020) en 175 rand/pp/dag (2021) ter plaatse te betalen
-Op de dag van aankomst ten laatste om 14:30 u aankomen, zodat men het vertrek van de game drive niet mist

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in