GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hawksmoor House

14kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lion Roars
147.28 m | Lat:S 33° 48' 41" Long: E 18° 47' 10" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Hawksmoor House is een uniek pareltje, gelegen op een 220 hectare wijnboerderij genaamd Matjieskuil, in de buurt van Stellenbosch. Het gastenverblijf werd zorgvuldig gerestaureerd en prachtig ingericht met antiquiteiten. Op zijn minst gezegd, een unieke locatie te midden van wijngaarden met uitzicht op de Tafelberg, om maar te zwijgen over de spectaculaire zonsondergangen. Dit gastenverblijf is zonder meer gunstig gelegen op 25 minuten rijden van het bruisende centrum van Kaapstad. Het landgoed is rustig en sereen. In aanvulling tot het gastenverblijf is het ook een werkende boerderij met paarden, koeien, stekelvarkens, haviken, reigers, pelikanen en talloze andere diersoorten. Trouwe viervoeters, Cosmo en Max houden een waakzaam oog op de dagelijkse werking van de boerderij. Hawksmoor House is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten, al dan niet bij het zwembad, in het gezelschap van een goed boek of door even te genieten van een glas van de eigen Hawksmoor wijn. Het gastenhuis dient ook als een geweldige uitvalsbasis om de beroemde Kaapse wijnlanden te verkennen. Het vriendelijke en vrolijke personeel blijft discreet op de achtergrond, maar steeds ter beschikking, waardoor u het gevoel hebt de hele plaats voor uzelf te hebben.
Opmerking: Prijzen inclusief ontbijt, koffie en thee. Minimum twee nachten tussen 20/12 en 5/1. Tarieven op aanvraag tijdens kerst en nieuwjaarsperiode.

Kinderen:
Geen kinderen onder de 12 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar aan volwassentarief. Villa is voor max. 4 personen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in