GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tredenham Boutique hotel

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Bloemfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gavin
1400 m | Lat:S 29° 3' 3" Long: E 26° 13' 46" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Het Tredenham Boutique Hotel ligt in de rustige omgeving van het landgoed Tredenham Valley, op lechts 7 km van het centrum van Bloemfontein. Bekend om de warme gastvrijheid, uitzonderlijke service en gastronomische keuken, biedt The Tredenham Boutique Hotel ruime en luxe accommodatie.

Het hotel heeft 10 ruime kamers, ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers. Alle kamers beschikken over een kingsize bed, Wi-Fi, Airconditioning, Flatscreen-tv, DSTV, Zithoek, Werkhoek, Minibar, Telefoon, Espressomachine, Waterkoker, badjassen, kluis, gratis toiletartikelen en - badkamer met bad en douche
Er zijn 6 luxe kamers met balkon of terras en kamers 101 en 202 hebben verwarmde handdoekrekken, vloerverwarming
De self catering unit heeft een kitchenette en zithoek, terras en BBQ faciliteiten
De presidential suite beschikt over een inloopkast met dressing en biedt zicht op de tuin
De 2 executive suites beschikken over een super king size bed, welke kan omgevormd worden tot 2 x 3/4 bedden voor twin gebruik. De ene kamer op de benedenverdieping heeft een tarras in de tuin, de kamer op de eerste verdieping heeft een balkon

Onder de verschillende faciliteiten van deze accommodatie behoren een fitnesscentrum, sauna, een mooie tuin en buitenterras en een 24-uursreceptie. Er is een bar en eigen restaurant aanwezig en de gasten kunnen ook gebruikmaken van de business area.

Het ontbijt is elke ochtend beschikbaar en is inclusief continentaal, buffet en alle Engelse/Ierse opties. Gasten kunnen een hapje eten in het restaurant van het hotel, dat lokale gerechten serveert en ook Vegan, zuivel-vrije en glutenvrije opties biedt.

Hoewel het hotel niet in het centrum van de stad is gelegen, zijn ze slechts enkele minuten verwijderd van winkels, uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden. Het Tredenham Boutique Hotel is de perfecte plek om te genieten van alles wat Bloemfontein te bieden heeft. Stap binnen in ons verfijnde, moderne hotel en ontdek een frisse nieuwe kijk op luxe accommodatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkCopyBraaiBaby vriendelijkParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Naast hoofdweg. Wel buiten centrum Bloemfontein. Ideale ligging om afstand te overbruggen en niet veel tijdverlies te lijden.

Jurgen Cassauw & Kathleen Van Geert (20-11-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in