GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Schulphoek Seafront Guesthouse

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Janet
13.84 m | Lat:S 34° 25' 37" Long: E 19° 12' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Schulphoek Seafront Guesthouse and Restaurant heeft best een spectaculaire ligging aan zee. Gasten worden hier op een warme en vriendelijke manier verwelkomd. In totaal telt het gastenhuis 10 luxe kamers, welke allen verschillende gedecoreerd werden en al dan niet het uitzicht hebben op de zee. Schulphoek kijkt uit over de baai van waaruit het zijn naam kreeg Een idyllische baai waar walvissen vaak op bezoek komen en vooral talrijk zijn tussen de maanden juni en november. Deze beschutte baai en de kustlijn is ook de thuisbasis van heel wat zeevogels. Schulphoek belichaamt moderne luxe, vereenvoudigde elegantie en vooral een excellente service, dit mede dank zij het eigen restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Er wordt getracht zoveel mogelijk met verse producten te werken, waaronder groenten en fruit uit de eigen moestuin. Een tuin die trouwens mag gezien worden, want de lavendel en rozen bloeien er weelderig. De wijnkelder bij Schulphoek mag er eveneens wezen, met zowat 20.000 flessen uit binnen- en buitenland om uit te kiezen.
Opmerking: Kinderen 0 tot 2 verblijven gratis in de kamer van twee volwassenen. Kinderen van 3 tot 7 jaar betalen 60% van volw.tarief. Vanaf 8 jaar volwassentarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zwembad aanwezig, maar "vuil & smerig" Niemand is dan ook in dit zwembad geweest Ontvangst was heel zwak, de gastdame was bijna niet aanwezig Niet normaal !!!

Ivo en Godelieve de Bisschop (26-02-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in