GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kurhula Wildlife Lodge

4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Kim en Sander Verburgh
359.53 m | Lat:S 24° 9' 57" Long: E 30° 55' 53" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kurhula Wildlife Lodge is gelegen aan de Olifantsrivier in het Parsons Natuur Reservaat, onderdeel van het Balule Game Reserve. Balule maakt dan weer deel uit van het Greater Kruger National Park. Wilde dieren lopen hier vrij rond en elke dag blijft het een spannende verrassing wat er telkens weer opnieuw te voorschijn komt. De eigenaren, Kim en Sander, zijn van Nederlandse afkomst en dragen er persoonlijke zorg voor dat service en ontvangst, een uitstekende keuken en een vriendelijk onthaal de basis zijn voor een ontspannen verblijf in Kurhula Wildlife Lodge. De prachtige omgeving en de aanwezigheid van de machtige Olifantsrivier zullen daarbij zeker helpen. Westers comfort midden in de Afrikaanse Bush.

De gunstige ligging van de lodge maakt dat je makkelijk en snel bij tal van attracties bent. Denk daarbij aan het Kruger Nationaal Park, de Panoramaroute en tal van andere bezienswaardigheden. Na een dag vol buitenactiviteiten is het heerlijk ontspannen in Kurhula Wildlife Lodge, in het zwembad of bij de waterkant, waar je niet alleen heel wat dieren maar ook tal van vogels kan observeren. Kurhula Wildlife Lodge telt vier kamers. Twee kamers onder een dak met een grote veranda. Vanaf uw kamer met prive zitje heeft u een prachtig uitzicht op de Olifantsrivier. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, muskietennet, kluis, kledingkast en koffie- en theefaciliteiten. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer die is voorzien van een douche, toilet, dubbele wastafel en haardroger. Je kan op het terras, bij de barbecue of beschut op de ruime veranda in de ochtend genieten van een ontbijt en ’s avonds van een Afrikaans drie-gangen avondmaal met een Europees tintje. Kurhula Lodge is alleen bereikbaar via een 12 kilometer onverharde weg. Deze weg bestaat voornamelijk uit heuvels met gravel, losse stenen en zand. De weg is begaanbaar met een normale huurwagen, maar aangeraden wordt niet te snel te rijden. Zo geniet je meteen ook meer van de natuur. Op het domein worden zowel vroeg in de ochtend, als laat in de namiddag gamedrives georganiseerd in een open terreinwagen en onder begeleiding van een gids. Deze duren telkens een drietal uur en je maakt kennis met de lokale fauna en flora. Wel moeten we er aan toevoegen dat er geen garantie is dat je de zogenaamde 'Big Five' zal zien (leeuw, neushoorn, luipaard, buffel en olifant), maar wel een brede waaier aan dier- en vogelsoorten. Wil je meer ontdekken is het aangeraden een safari te ondernemen in het nabij gelegen Kruger Nationaal Park. Dit kan ook vanuit de lodge geregeld worden. Afhankelijk van het gezelschap (2, drie of meerdere personen) zal de prijs aantrekkelijker worden.

Opmerking: In de prijs van de overnachting zit het avondmaal reeds mee inbegrepen (3-gangen), alsook het ontbijt en tourism levy. 100 rand conservation fee te betalen bij de Parsons Gate. Bijkomend 70 rand/per persoon voor de inkom, geldig voor het ganse verblijf.

Kinderen: +12 welkom.

Gamedrives: Op het domein (Balule Reserve) aan 440 rand/per persoon. Bushwalks aan 500 rand/pp en een Maseke gamedrive 625 rand/pp. Gamedrives in het Kruger kunnen eveneens gereserveerd worden, onder begeleiding van een ranger in een terreinwagen. Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers. Prijs op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

weg offroad 15 km was in zeer slechte staat, 4x4 nodig

Van Looveren party (22-11-2016)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in