GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Alexander House

5 6kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Wayne Alexander
78.32 m | Lat:S 34° 4' 52" Long: E 23° 3' 55" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Alexander House is zo een van die gastenhuizen die meteen in het oog springt: een unieke ligging met een al even uniek uitzicht op de Indische Oceaan in het romantische Knysna. Het huis is ingericht in een eclectische stijl van antieke meubels en kunst uit alle hoeken van de wereld. Alle kamers zijn zeer ruim en tot in de puntjes verzorgd. Gasten kunnen genieten van een cocktail bij de bar, de gemeenschappelijke jacuzzi en/ of het zwembad. Ook de bar biedt een mooi uitzicht op de ondergaande zon boven de oceaan. Het gastenhuis werd voorzien van een volledig geintegreerd surround geluidssysteem, alsook DStv, video's en DVD's die ter beschikking zijn van de gasten. De Royal (Honeymoon) Suite is pure verwennerij. Het luxueuze interieur is slechts een klein onderdeel van wat deze kamer te bieden heeft, wat dacht u van een ononderbroken uitzicht op de oceaan. Deze kamer beschikt tevens over een eigen badkamer met stoomdouche, jacuzzi en een eigen prive dek. De suite heeft een eigen lounge en een groot buitenterras waar ontbijt geserveerd kan worden. De Pilots View Suite is ingericht met subtiele elegantie en luxe interieur met een eigen badkamer met een eigen warm of koud ozon jacuzzi zwembad. Grote patio en een dek met een prachtig uitzicht op de monding van de lagune en de oceaan. De Captains Suite biedt een unieke luxe accommodatie geschikt voor een kapitein. Echte patrijspoorten en een marmeren badkamer en een weelderige slaapkamer met verzonken leefruimte maakt dit een onvergetelijke ervaring. Ontbijt kan worden geserveerd in uw woonkamer. De Parel, Oester en Amber kamers zijn groot en luxueus en beschikken over een eigen badkamer met prive dek. Draadloos internet staat ter beschikking van de klanten en er is een chauffeursdienst indien gasten hiervan willen gebruik maken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

Alleen kinderen vanaf 16 jaar tijdens laagseizoen en kinderen ouder dan 18 jaar tijdens hoogseizoen.

Activiteiten: Deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn geldig tot 30/11/2024, tenzij anders wordt vermeld

Boottrips
- Close encounter whale watching (1,5 tot 2u) 1/6 tot 30/11 (min. 4 pers): 1500 rand/pp en 1190 rand/kind <12 jaar
- Marine eco tour (1,5u) 1/12 tot 30/5 (min. 4 pers): 1150 rand/pp en 860 rand/kind <12 jaar
- Knysna heads Adventure (45 min.) sightseeing op aanvraag (min 6 pers): 695 rand/pp en 440 rand/kind < 12 jaar
- Sunset safari (1,5u) marine excursion + sunset (min 6 pers.): 1480 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @ 16u, mei-aug @ 15u)
- Sunset cruise (2,5u) op de lagune en Indische oceaan met snacks en bubbels: 1625 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @16u, mei-aug @ 15u)
- lunch charter (2,5u) lagune en kustlijn met standaard catering (min 4 pers): 1860 rand pp (vertrek 10 of 11u)
- Day sail (4u) langere boottrip op de lagune en Indische Oceaan met catering (min 4 pers): 2700 rand pp (vertrek 10u)
- Eco experience (3 tot 4u) boottocht op de lagune en 4x4 rit& wandeling in Featherbeds natuurreservaat: 1170 rand/pp en 585 rand/kind of met lunch 1500 rand/pp en 750 rand/kind
- Paddle cruiser: 650 rand/pp en 325 rand/kind < 12 jaar (excl. maaltijd, vertrek 13u, 17/18u)
- John Benn cruise: 595 rand/pp en 300 rand/kind < 12 jaar (excl. maaltijd, vertrek 12.30 of 17/18u)

Overige activiteiten
- SUP: 270 rand/uur voor 1 uur, 460 rand voor 2 uur en 650 rand voor 3 uur
- Kajak (max. 3 personen): 290 rand/uur voor 2 personen en 190 rand/uur voor 1 persoon
- ziplining (4 kabels): 940 rand/pp (+ Knysna conservation fee ter plaatse te betalen)
- ziplining (6 kabels, de la

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in