GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buhala Game Lodge

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Malelane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sugar Rhodes en Toine Kriek
298.73 m | Lat:S 25° 26' 10" Long: E 31° 32' 51" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Buhala is een betoverende Game Lodge recht aan de oevers van de krokodilrivier, de grens met het Kruger Nationaal Park. Bij de grote waterput in de tuin zijn olifanten, buffels, nijlpaarden en vele antilopen slechts enkele van de frequente bezoekers. Deze lodge telt 10 smaakvol ingerichte kamers met airconditioning. Gasten kunnen genieten van een drankje terwijl ze op de veranda zitten en uitkijken over de prachtige natuur. Heerlijke maaltijden en wijnen worden geserveerd op het dek onder kaarslicht en de hele sfeer is een van nonchalante elegantie en veel comfort en rust. Golf op Leopard Creek is een van de privileges van de gasten op Buhala Game Lodge en dagsafari's in het Kruger nationaal park worden vanuit de lodge met open 4x4 voertuigen en rangers ondernomen. Er is tevens een Bush Spa op voor massages, pedicure, manicure, en tal van andere verzorgingsmogelijkheden. In 2007 mocht Buhala Game Lodge nog de 'World Luxury Hotel Award' in ontvangst nemen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Gamedrives worden ondernomen in Kruger Nationaal Park met eigen open 4x4 voertuigen. Niet inbegrepen in de prijs.
Kinderen +10 jaar welkom. Enkel in de familiestandaarkamer kan een kind van 10 tot 14jaar slapen bij de ouders op de kamer @ 1562 R/nt

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerDouche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtig gelegen aan de Crocodile Rivier, met unieke vergezichten en de dieren die tot bij de lodge komen. Je ziet hier olifant, buffel en tal van antilopensoorten en vogels passeren. Een hele mooie locatie!

Goos (30-09-2016)

onze accommodatiesin Malelane (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in