GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mountain Manor

3 12kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Michelle
59.90 m | Lat:S 33° 56' 6" Long: E 18° 24' 59" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mountain Manor ligt in Oranjezicht, een van de bekendste wijken die letterlijk aan de rand van Kaapstad ligt en aan de voet van de beroemde Tafelberg. In geen tijd ben je in het centrum van Kaapstad, het V&A Waterfront, het Kaapse Schiereiland en de wijnlanden. Vlakbij ligt ook op wandelafstand het Gardens Shopping Centre, dat heel geliefd is bij de Kapenaars. Het gastenuis is onderverdeeld in een oud herenhuis met 12 kamers, en er zijn ook selfcatering appartementen. De Selfcatering appartementen zijn eigenlijk grote kamers, die voorzien zijn van een leef- en eetruimte, een kleine ingerichte keuken, met basisvoorzieningen. De zitruimte heeft een slaapzetel die kan omgevormd worden tot bed. Ideaal voor families met twee kinderen of een extra volwassen persoon. Alle kamers zijn best ruim, hoewel de vier standaard kamers iets kleiner zijn. De Superior kamers zijn dat zeker. Alle kamers beschikken alvast over een eigen badkamer. Het huis is zodanig gelegen dat airconditioning hier niet echt nodig is. Er is voldoende schaduw waardoor het in de zomer aangenaam koel blijft in de kamers. Alle kamers beschikken over televisie, ventilator, haardroger en wekkerradio. Het gastenverblijf heeft een beetje een koloniale uitstraling. Bij de receptie kan je genieten van gratis draadloos internet en er staat ook een computer ter beschikking. Er zijn databundels beschikbaar voor wie ook graag draadloos internet in de kamer wenst. Verder is er een ontbijtruimte met tafels buiten onder de gazebo, of binnen mocht het weer wat minder mooi zijn. In de tuin bevindt zich ook een zwembad en er is parkeerruimte voorzien langsheen het huis in een afgesloten deel.
Opmerking:
- Transfers van en naar de luchthaven aan 360 rand.
- wifi enkel bij de receptie is gratis
- luchthaven transfers aan 450 rand

Ontbijt: dient vooraf bijgeboekt te worden
- ontbijt is niet inbegrepen, enkel een muffin en koffie
- Buffet ontbijt aan 140 rand pp (t/m 30/9/2020) en 150 rand pp (vanaf 1/10/2020)
- Volledig warm ontbijt aan 220 rand pp (t/m 30/9/2020) en 240 rand pp (vanaf 1/10/2020)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in