GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nungubane Game Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Elize Neuhoff
1412.92 m | Lat:S 24° 22' 51" Long: E 27° 51' 37" check-in: 12:30 tot 14:30 / check-out: 11:00
Reserveer
Op slechts drie uur ten noorden van Johannesburg ligt in het Welgevonden Natuurreservaat Nungubane Game Lodge, in het hart van de spectaculaire Waterbergen. Dit is een van de laatste ongerepte Zuid-Afrika's wildernissen en een malaria-vrij gebied. Deze 37.500 hectare is de thuis van de zogenaamde Big Five (leeuw, neushoorn, buffel, luipaard en olifant) en een rijke verscheidenheid aan andere dieren, met onder andere 16 antilopensoorten en zo'n 250 soorten vogels. Nungubane verwelkomt een maximum van tien gasten in een sfeer van intieme luxe en comfort. Gasten worden ondergebracht in ruime chalets, dit met een majestueuze uitzicht over de natuur en dit vanop individuele terrassen. Iedere chalet heeft ook een open haard voor de wat koudere nachten. De lodge heeft 2 kamers met een King size bed en drie kamers met twee enkele bedden. Elke kamer heeft ook een typische Afrikaanse buitendouche. Nungubane staat bekend om de warmte van zijn onthaal, de vriendelijkheid van het personeel, en voor de zeer geprezen keuken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Ophalen gebeurt bij West Gate om 12.30 uur en op de dag van vertrek ben je terug bij de gate om 12u. Huurwagen wordt veilig geparkeerd en de rit naar de lodge neemt 45 minuten in beslag.
- conservation fee aan 350 rand pp/nacht is ter plaatse betaalbaar bij vertrek uit de lodge
- Alle maaltijden, thee en koffie, snacks en twee game drives per dag alsook transfer  op vastgesteld tijdstip naar en van bij de West Gate zijn inbegrepen. Dranken zijn ter plaatse betaalbaar 
- Indien u een transfer wenst buiten de vastgestelde uren dan betaalt u 650 rand/pp/transfer
- Kinderen +12 welkom
- Wifi is overal beschikbaar 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in