GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cape Town Hollow

4 56kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Seasons in Africa - Richard Jones
32.3 m | Lat:S 33° 55' 41" Long: E 18° 24' 53" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Cape Town Hollow is een zeer stijlvol hotel in het hartje van de moederstad, Kaapstad. Alle kamers zijn zeer smaakvol ingericht en beschikken over alle nodige moderne comfort, waaronder gratis draadloos internet. Het gebouw werd opgesplitst in een voor- en achterzijde. Op zich niets verkeerd mee, maar gasten moeten er rekening mee houden dat de kamers aan de voorzijde uitgeven op het stadspark en de hoger gelegen kamers hebben het zicht op Tafelberg. Dit hotel ligt letterkijk in het stadscentrum, bij het stadspark en vlak bij de Tafelberg, het V&A Waterfront en schitterende restaurants. Sinds enkele jaren heeft deze wereldstad een ware metamorfose ondergaan en wordt er alles aan gedaan om bezoekers zich te laten thuis voelen. Cape Town Hollow mag dan wel een hotel zijn met 56 kamers, toch is het een zeer gezellig hotel, midden in het centrum en met heel wat charme. Een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- 0 -2 jaar logeren gratis in een babybedje bij de ouders op de kamer
- 3 -12 jaar: enkel indien voldoende beschikbaarheid en enkel in de standaardkamer @ kindertarief

Opmerkingen:
- Vraag naar onze extra kortingsmogelijkheden als je in 2 of 3 van de Hollow hotels verblijft. Minimum twee opeenvolgende nachten per hotel en niet combineerbaar met eventuele andere kortingen of acties. Worden er een of meerdere hotels geannuleerd dan komt de korting te vervallen.
- Tijdens drukke perioden, lange weekends en het zomerseizoen (15 december-5 januari) kan het zijn dat je minstens drie opeenvolgende nachten moet reserveren.
- Tourism Levy van 4-60 rand/nacht/kamer niet inbegrepen in de prijs
Maaltijden
- 2024: Avondmaal: 420 rand/volwassene en kindermenu: 230 rand/kind (-12j)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in