GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ama-Amanzi

4kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Issabella Kerklaan
1327.25 m | Lat:S 24° 4' 7" Long: E 27° 59' 16" check-in: 15:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer

Ama Amanzi Bush Lodge ligt in het malaria-vrije Waterberg Biosfeer. Een UNESCO erfgoed in het Noorden van Zuid Afrika, op slechts 270 km van het internationaal vliegveld inJohannesburg (OR Tambo). Een ideale onthaast stop onderweg van of naar Botswana, een heerlijk weekje weg of snel even een weekend ontspannen, alles kan.

 We bieden een kleinschalige lodge (3 accommodaties), gelegen in een authentiek stuk Afrikaanse bush. Alle accommodaties liggen op loopafstand van het zwembad en bieden volledige privacy. Ideaal voor koppels, kleinere families of vriendengroepen: vanaf 4 personen bieden we volledige exclusiviteit zonder meerkosten. Alsof je in je eigen lodge verblijft maar dan met personeel die je verwent.

Je kan hoogstaande service in een persoonlijke omgeving verwachten. We stellen hoge eisen aan onderhoud en hygiene, zo is bijvoorbeeld al ons linnengoed van 100% katoen. We leven en werken in balans met de natuur zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en de luxe. Alle lodges hebben king size bedden en beschikken over een gevulde bar fridge en mandje met snacks (betalend). 

Er zijn diverse activiteiten mogelijk op de lodge zelf, zo kan je heerlijk wandelen op de paden en  minstens een paar van de 447 vogelsoorten spotten, Je kan op privesafari gaan of genieten van een massage op je eigen veranda. Maar ook de omgeving verkennen via een Big Five Tour behoort tot de mogelijkheden. 

En natuurlijk staat genieten van eten en drinken centraal. Een High Wine in de Lounge bij het zwembad, een echte bush braai of gewoon lekker onderuit gezakt met een boek en een goed glas wijn. Alle maaltijden kunnen verzorgd worden en  er wordt rekening gehouden met uw dieetvoorwaarden (bijvoorbeeld vegetarisch). Ook room service is mogelijk of indien gewenst kan een privaat diner geregeld worden.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in