GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mooi Bly Wijnlandgoed

5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Paarl Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Wouters en Schouteden Familie
121 m | Lat:S 33° 41' 10" Long: E 19° 1' 25" check-in: 14:30 / check-out: 10:30
Reserveer
Vlamingen Liesbeth, echtgenoot Erik, vader Luc en moeder Annemie hebben enkele jaren geleden hun kaashandel in Antwerpen verlaten en gekozen voor een wijndomein in Zuid-Afrika. Zes grasdakhuisjes zijn gelegen te midden het prachtig gelegen wijndomein, omringd door de Paarl vallei en de Du Toit bergen. Deze mooie Kaap-Hollandse huisjes hebben een African Touch en zijn op basis van self-catering. Alle cottages zijn smaakvol ingericht en beschikken over een eigen ingerichte keuken, een eigen ruime leefruimte (met televisie), badkamer en een eigen terrasje met braai of barbecue. Een poetsvrouw komt iedere dag je bed opmaken, een beetje schoonmaken en ja... zelfs de afwas van het ontbijt doen! Deze landelijk gelegen wijnfarm is een ideale manier om te genieten van rust en kalmte terwijl er niet wordt ondergedaan aan comfort. Mooi Bly ligt op slechts 45 minuten van de luchthaven, 45 a 55 minuten van Kaapstad, 30 minuten van Stellenbosch en Franschhoek, 10 minuten van Paarl en Wellington. Je kan dus zeggen dat je hier echt wel in het hart van de Kaapse wijnlanden bent terecht gekomen. Het is aangenaam vertoeven op deze werkende boerderij en ouders met kinderen zullen het zeker kunnen waarderen dat er ook heel wat dieren op het domein wonen, paarden, geiten, ganzen en zo meer. Voor de prijs van een overnachting moet je het ten huizen Mooi Bly alvast niet laten. Wie dit wenst, kan vooraf ook ontbijt bestellen.

Lees ook: 10 jaar wijnmakerij ten huize het Vlaamse wijndomein Mooi Bly

Opmerking: Vanaf half december tot half februari, minimum van 4 nachten, tenzij uw boeking net voor of na een andere valt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijInternet toegangKeuken

In de kamers:

Open haardWasserijThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer gastvrije mensen. mooi en ruim huis, mooi uitzicht.

Koen Cassimon (08-08-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in