GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hawequa Cottage

2kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Paarl Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Dirk Vervaeke
432.59 m | Lat:S 33° 42' 55" Long: E 19° 3' 17" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aan de voet van de Du Toit Kloof Pas ligt het charmante Hawequa Cottage. Een unieke plek om een te worden met de omringde natuur. Tal van wandelroutes liggen vlak bij en de Kaapse wijnlanden, met tal van gerenommeerde wijnhuizen en het historische Paarl liggen binnen handbereik. De cottage omvat twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een leefruimte en volledig ingerichte keuken. In de tuin bevind zich een barbecue. Bedlinnen en handdoeken worden voorzien en er is tevens een koffie- en thee-eilandje. Tijdens de zomermaanden zijn gasten welkom om gebruik te maken van het zwembad in het hoofdhuis.
Opmerking: Kinderen +12 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Open haardZwembadParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

Open haardRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in