GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Esperanza

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mark Blagus
97.53 m | Lat:S 33° 56' 22" Long: E 18° 24' 51" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Esperanza Guest House is gelegen op de flank van Tafelberg en biedt een prachtig uitzicht over de stad, Tafelbaai, Signal Hill en Tafelberg. Zeer centraal om heel wat attracties, horeca en uitgangsleven in Kaapstad en omgeving te ontdekken. Het huis ligt op loopafstand van een breed scala aan uitstekende restaurants en het beroemde Victoria & Alfred Waterfront. De woning werd in 1903 gebouwd en straalt nog steeds de architectonische kenmerken uit die alle flair en verbeelding van die periode uitstraalt. Marc Blagus is de eigenaar en zorgt er, te samen met zijn personeel, voor dat een verblijf in Esperanza onvergetelijk wordt. Alle kamers zijn in een ander thema ingericht maar met heel veel smaak en oog voor detail. Ook aan het hedendaags comfort van de gasten is gedacht en mag gesteld worden dat prijs/kwaliteit Esperanza zeker geen slechte keuze!
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Tot maximum 2 kinderen op de kamer van twee volwassenen. Sommige kamers kunnen ook een extra volwassen persoon accommoderen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in