GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Old Mill Guesthouse Restaurant

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Nikki
106.7 m | Lat:S 34° 2' 11" Long: E 20° 25' 33" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Dit gastenhuis is gelegen in een van de oudste en meest geliefde steden van Zuid-Afrika, Swellendam. Swellendam is gekend voor zijn vele oude Kaap-Hollandse en Victoriaanse gebouwen, maar ook voor de vele kwekerijen van bos- en braambessen, alsook frambozen en proteabloemen. Niet ver van de stad is ook het Bontebok Nationaal Park, waar je buiten de inheemse bontebok, uniek aan de West Kaap, ook tal van andere dieren kan observeren. Gelegen op de hoofdstraat in Swellendam, is dit Vlaams gastenhuis een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Uw gastvrouw Nikki heeft de reputatie om haar gasten te verwennen en daarin slaagt ze zonder twijfel. De keuken van het gastenhuis biedt een combinatie van lokale traditionele gerechten gecombineerd met een vleugje Vlaamse invloed. Wie hier in dit uiterste zuiden wil genieten van een eerlijke pils, zal het weten te waarderen dat er ook Belgische bieren op het menukaart staan. Voor de dessert liefhebbers is er ook goed nieuws want het roomijs wordt hier vers aan huis gemaakt. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en bieden alle nodige comfort. Ze beschikken over een televisie (Mnet), koffie en thee eilandje, badjassen en een badkamer met haardroger, al dan niet met een ligbad of douche.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorOpen haardWasserijRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Gastvrijheid was prima Stadje had weinig te bieden

Willy en Arlette Van Roelen (17-08-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in