GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Khwa ttu

5kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Malmesbury Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
m | Lat:S 33° 21' 41" Long: E 18° 16' 17" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
!Khwa ttu is een cultureel en educatief centrum op een natuurdomein van niet minder dan 850 hectare en slechts 70 km ten noorden van Kaapstad. Het centrum wordt uitgebaat door een ngo in samenwerking met de San-bevolking en de in Zwitserland gevestigde Ubuntu Foundation. Deze organisatie zorgt al sinds 1999 voor jobs en praktische opleidingen voor jonge mensen met een San-achtergrond uit heel zuidelijk Afrika. !Khwa ttu moet je bezocht hebben, maar het verblijf op dit natuurdomein is extra bijzonder. Je kan kiezen uit een verblijf in de guesthouse of in het comfortabele tentenkamp genietend van de prachtige en heldere sterrenhemel. Op het natuurdomein kan je wandelen en fietsen en in het restaurant kan je genieten van lekkere en zeer lokale gerechten met verse producten van het domein of de regio. De San-gidsen staan klaar om gasten rond te leiden in hun veldapotheek, proef de soms bittere theesoorten die verschillende kwaaltjes kunnen verhelpen, maar leer ook meer over de geschiedenis en de cultuur van de San, laat hen vertellen over de jacht en hun tradities, een nieuwe wereld van dit unieke volk zal voor jou open gaan. Daarenboven is !Khwa ttu gelegen in de Cape Floral Kingdom, een unieke regio die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Malmesbury (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in