GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Witsand Nature Reserve

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Kalahari | Upington Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Richard
1210 m | Lat:S 28° 34' 9" Long: E 22° 29' 39" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Weinig eco-bestemmingen in de Noord-Kaap zijn zo schilderachtig als Witsand Nature Reserve en nog minder bieden zulke luxe accommodatie aan. Witsand Nature Reserve is een prachtig park, vol met vogels, waaronder de Namaqua zandhoen, de sociale wever alsook de kleinste roofvogel van Afrika - de pygmee valk. Alleen hier vindt u sensueel, vloeiende witte duinen, twintig tot zestig meter hoog, omringd door het koper-rode Kalahari zand, Acacia bossen en het Langberg gebergte. Thuisbasis van het beroemde 'Brulsand' of Roaring Sands van de Kalahari. Onder de juiste omstandigheden, uiten deze duinen een angstaanjagend gerommel wanneer ze verstoord worden. Hoewel de duinvegetatie over het algemeen schaars is, is het complex en niet gemakkelijk om de verschillende plantengemeenschappen te identificeren. Op de vlaktes rondom de duinen, is de vegetatie typisch Kalahari thornveld welke worden overgenomen door de typische Karoo vegetatie. De lodge beschikt over chalets en bungalows alsook over een camping. De 10 Chalets zijn 4 sterren accommodatie en hebben allen 3 slaapkamers met airconditioning en een grote en kleine badkamer. De chalets zijn voorzien van een eigen keuken en zitruimte en zijn perfect gepositioneerd zodoende ze de nodige privacy bieden met prachtig zicht op de Kalahari. Er is ook een apart zwembad, enkel voor diegene die in de chalets verblijven. Er zijn tevens 7 bungalows op het domein, waarvan er 3 zijn voor 4 personen en 4 voor 2 personen. Deze hebben een gemeenschappelijke keuken en tevens sanitair dient gedeeld te worden. Handdoeken moeten hier ook zelf worden meegenomen. Ook voor de gasten van de bungalows is een apart zwembad, dat weliswaar gedeeld wordt met de kampeergasten en de eendagstoeristen. Vanuit de lodge kunnen activiteiten ondernomen worden zoals 4x4 trips op een nabijgelegen boerderij, ongelimiteerde wandelingen, fietsen en sandboards kunnen gehuurd worden en er is tevens een 3km lange wandeling langsheen de Kalahari vegetatie met aanduiding van 43 plantsoorten. Dit is ook een van de beste regio's in het land voor het sterrenkijken en de fotografische mogelijkheden met de staalblauwe hemel en witte duinen zijn eindeloos.
Opmerking: Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderentarief van toepassing tussen 3 en 16 jaar indien ze de kamer delen met 2 volw.>br> Bungalow Sifhok: prijs is voor 1 t.e.m. 6 personen. Extra volw: 220N$/nt. Extra kind (3-16j): 220N$/nt
Gate uren: van 08 tot 18h

Verhuur van fietsen: 250R/fiets/dag
Verhuur van dune boards: 200R/board/dag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

BibliotheekZwembadBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in