GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

La Fontaine

4 14kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kathie von Hoesslin
277.72 m | Lat:S 33° 54' 37" Long: E 19° 7' 15" check-in: 14:00 tot 19:30 / check-out: 10:30
Reserveer
La Fontaine is gelegen in het hartje van het beroemde wijngebied van Franschhoek, op amper een uur rijden van Kaapstad. Het gastenverblijf is gelegen op loopafstand van befaamde restaurants en gezellige winkels. Ze telt 14 ruime tweepersoonskamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Drie van de kamers bevinden zich in de tuin met zwembad en met een eigen binnenplaats zodat er in alle rust kan genoten worden van het logement. Elke tuinsuite heeft een eigen open haard, televisie, koelkast en beschikt over een eigen ingang. Daarnaast zijn er drie luxe kamers en een familiekamer, The Stables at Campbell House, een aangrenzende Victoriaans huis. Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd binnenshuis of onder de met wijnranken begroeide pergola. Het gastenverblijf is tevens rolstoelvriendelijk en kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Tevens is het mogelijk om te gaan golfen in de nabije omgeving, wijnproeven, prachtige wandeltochten maken of te paard, of met de fiets, de indrukwekkende natuur te ontdekken.
Kinderen:Kinderen zijn welkom na overleg. Kinderen van 0 -3 jaar verblijven gratis. Opmerking:Derde persoon welkom in de Luxury Suites en Mountain View Suites waar een single bed bijgeplaatst kan worden aan R1500 per persoon per nacht (vanaf mei 2019 tot en met 30 april 2021).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

een aanrader

de Kort family (11-03-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in