GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino River Lodge

6kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
156.49 m | Lat:S 27° 48' 6" Long: E 32° 6' 26" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Rhino River Lodge is gelegen aan de oevers van de Msunduze rivier, binnen het Zululand Rhino Reserve. Deze lodge ligt op een kleine 30 kilometer van het Hlhulhluwe wildpark. Met 23.000 hectare is het domein best groot te noemen en de veilige thuisbasis voor de met uitsterving bedreigde neushoorns, zo ook de zwarte of puntlip neushoorn. Daarbuiten kan je er ook leeuw, luipaard, cheeta, nijlpaard, buffel, zebra, giraf, koedoe, impala, nyala en andere diersoorten waarnemen. Alle gamedrives of safaritochten vinden plaats op het domein in een open 4x4 aangedreven voertuig. Er zijn standard kamers, maar ook familiekamers in de vorm van cottages. De twee familie kamers zijn geschikt voor 4 personen. Er zijn twee kamers in voorzien. Eentje op het gelijkvloers en de andere in een loft. Er is zowel airconditioning voorzien, alsook een ventilator. Verder zijn er ook vier standaard kamers die ondergebracht zijn in het hoofdgebouw. Elke kamer heeft een King size bed of twee enkele bedden en een eigen badkamer, alsook een privaat terras. Alle kamers beschikken tevens over een minibar en koffie- en thee-eilandje. Buiten de kamers is er ook een grote ontvangstruimte, een souvenirschop, en restaurant en bar. Gasten kunnen genieten van gratis draadloos internet in de leefruimte en er is ook een groot zwembad. Als het weer meezit wordt het avondmaal geserveerd in de open boma, en dit onder een prachtige sterrenhemel en bij het kampvuur. Een driegangen menu wordt dagelijks geserveerd. Dagelijks vinden er twee gamedrives plaats in open voertuigen. Eentje in de ochtend en de andere in de late namiddag. De juiste vertrektijden hangen af van het seizoen. Onderweg wordt even halt gehouden voor het nuttigen van een versnapering en drankje. Op verzoek, en mits beschikbaarheid, kunnen gasten ook een zogenaamde Bush Walk ondernemen. Deze duurt een 2 a 3 uur en laat je kennis maken met de kleinere zaken, zoals sporen, planten en kleinere diersoorten. Kinderen +16 zijn welkom om de natuurwandelingen.
Opmerking: Sinds 1 juli 2015 is een conservation levy van toepassing van R150 per persoon/R75 voor kinderen onder 12. In de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden inbegrepen, alsook twee gamedrives ('s morgens en 's avonds), snacks en drankjes tijdens de twee gamedrives.

Kinderen tussen 4 en 12 aan 50% van het volwassen tarief, mits vergezeld door twee volwassenen. Kinderen onder 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Onder de vier jaar mag er niet deel genomen worden aan een gamedrive, van 4-12 ter beoordeling van de ranger. Er is een babysit mogelijk tegen betaling tijdens de gamedrive (twee weken voor aankomst te boeken).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in