GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kichaka Lodge

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Grahamstown Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Charne Rippon
430.96 m | Lat:S 33° 24' 30" Long: E 26° 17' 55" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kichaka is een luxe vijf-sterren wilddomein op een uurtje rijden van Port Elizabeth en op weg naar Grahamstown. Vanaf het moment dat je arriveert tot het moment dat je weer vertrekt word je als gast in de watten gelegd. Vriendelijke bediening en gevoel voor detail en persoonlijke aandacht staan centraal.

De 10 cottages zijn zeer ruim en vooral heel stijlvol ingericht met alle nodige comfort en luxe. Denk maar aan airconditioning, privaat zwembad, open dek met ligstoelen, draadloos internet, Ipod station en dat allemaal met een prachtig uitzicht over de waterput. De gamedrives vinden plaats onder leiding van ervaren rangers die u met open jeep het 20.000 hectare domein laten verkennen, op zoek naar de Big 5 (luipaard, neushoorn, leeuw, olifant, buffel) en dit in een volledig malaria-vrij gebied. Verder zullen gasten ook grote kuddes antilopen, met inbegrip van eland, gemsbok, springbok, gnoe's en zebra's maar ook wrattenzwijnen en andere diersoorten kunnen waarnemen.

Dit gebied omvat tevens een zeer gevarieerde vegetatie, waaronder 5 biomen: savanne grasland, bosveld vallei, fynbos, rivieren bos en acacia bos.

De safari wordt uitgevoerd tijdens de ochtend en 's avonds en duren rond de drie a vier uur, met een pauze bij zonsondergang en een koffiestop in de ochtend. Na de ochtend gamedrive volgt een uitgebreid ontbijt buffet.

Lees ook onze eigen reportage: Kichaka Lodge, pure klasse met grote K

Opmerking:
- In de prijs per persoon is inbegrepen, 2 gamedrives, alle maaltijden en alle dranken (behalve champagne en  premium wijnen).
- Een conservation levy van 125 rand per persoon/nacht is extra te betalen.
- Transfer van en naar Port-Elizabeth kan geregeld worden tegen een meerprijs (110 km)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

top, superadvies tx onvergetelijk eten kan misschien iets ondermaats pure verwennerij

De Rubbel family (16-09-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in