GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rijks wine estate and hotel

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Tulbagh Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Heidi Truter
m | Lat:S 33° 16' 6" Long: E 19° 8' 41" check-in: 14:00 tot 23:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Rijk's wine estate en hotel biedt een prachtig uitzicht op Obiqua en de Winterhoekbergen en is gelegen op het Rijk's wijndomein in Tulbagh. Het hotel heeft een buitenzwembad, dat wordt omgeven door een terras met ligstoelen met kussens en een bar met een rieten dak. De prachtige, individueel ingerichte kamers zijn voorzien van airco en beschikken over een zithoek met televisie. Elke kamer heeft een moderne, eigen badkamer met een dubbele wastafel. Hoge plafonds en originele kunstwerken maken deel uit van de inrichting.

Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan internationale gerechten in het restaurant, dat een terras met uitzicht op Tulbagh heeft. U kunt lokale wijnen proeven in de Polo Bar.

Rijk's Country House heeft ook een bibliotheek met een open haard. Gasten kunnen ook fietsen huren om zo het platteland van Tulbagh te verkennen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tarieven tijdens kerst en het winterfestival (laatste weekend van juni) op aanvraag. 

- Een minimumverblijf van twee nachten is vereist tijdens verlengde weekends en feestdagen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in