GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Roosenwijn Gastenhuis

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
121 m | Lat:S 33° 56' 12" Long: E 18° 51' 58" check-in: 14:00 tot 20:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Roosewijn Guesthouse telt 16 kamers en is letterlijk vlak bij het historische centrum van Stellenbosch gelegen. Het Victoriaanse huis, dat dateert uit 1904, is volledig in haar glorie hersteld en voorzien van hedendaags modern comfort, zoals vloerverwarming en airconditioning. Vanuit het gastenhuis kun je perfect te voet de stadskern ontdekken, waar je niet alleen tal van historische gebouwen kan terugvinden, maar ook een brede waaier aan horecazaken. De ruime kamers, die in 2010 grondig vernieuwd werden, zijn mooi gedecoreerd en beschikken over alle nodige comfort, zo onder andere gratis draadloos internetverbinding, satelliet televisie, airconditioning, een kluisje, minibar, alsook een koffie- en thee eilandje. Afhankelijk van uw budget en behoefte kan er gekozen worden uit verschillende kamertypes. De meer luxueuze kamers zijn wat ruimer dan de andere. Kamer 7 en 14 zijn de grootste kamers en geschikt voor onder andere bruidsparen. Een gratis fles champagne op de kamer voor het bruidspaar dat kamer 7 reserveert is alvast gegarandeerd. Alle gasten kunnen genieten van de zon op het dakterras of aan het zwembad. Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.
Opmerking:Kinderen tussen 0 en 3 verblijven gratis bij de ouders. Classic en Luxury kamer huisvesten 1 kind tussen 0 - 5 jaar. Kinderen van 3 - 12 kunnen een slaapzetel delen in de Luxury kamer. Kinderen tussen 3-6 aan R375 pk/pn (2019/2020), tussen 7-12 aan R625 pk/pn.(2019/2020)
Receptie is open van 7u in de ochtend tot 20u 's avonds. Indien u later dan 20u toekomt neemt u best eerst even contact op met Roosewijn en dit tijdens de kantooruren.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Iets verouderd, maar de idee dat we in een 'monument' verbleven, maakte het goed.

Jenny De Bruyne & Jeannine Heyens (30-10-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in