GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gecko Lodge

3 23kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Anja en Gideon Barnard
558.88 m | Lat:S 25° 2' 21" Long: E 31° 6' 11" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Gecko Lodge ligt op amper drie kilometer van het centrum van Hazyview. Het is letterlijk de toegangspoort tot het Kruger Nationaal Park en de Panoramaroute, waaronder de Blyde River Canyon, God's Window en Pelgrim's Rest. De eigenaars Anja en Gideon zorgen er persoonlijk voor dat gasten hier een aangenaam verblijf zullen hebben.

Gecko Lodge heeft ook haar eigen restaurant voor de gasten die 's avonds niet meer de deur uit willen. Hier serveren ze heerlijke maaltijden, geen culinaire hoogstandjes maar prijs/kwaliteit zeker niet te versmaden.

Alle 23 kamers hebben een wat eigen karakter. Ze zijn basic, maar ruim en individueel gedecoreerd in Afrikaanse stijl. Er is keuze uit 7 kamers met dubbel bed, 12 kamers met twee enkele bedden, 2 kamers met drie bedden en twee familiekamers voor 4 personen. Alle liggen ze in de prachtig mooie tropische tuin. Alle kamers zijn voorzien van een ventilator (geen airconditioning), badkamer met douche, maar er zijn ook enkele kamers met ligbad. Verder heeft iedere kamer ook koffie en thee faciliteiten op de kamer. Wie in verbinding wil blijven met de buitenwereld, is er ook gratis draadloos internet beschikbaar bij de receptie.

In Hazyview bestaat de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Let wel dat je deze best vooraf boekt om beschikbaarheid te garanderen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en prijzen. Zo is er onder andere quadbike (1u, 2u of 4u), raften (2.5u), tubing (2.5u), paardrijden (1u, 2u halve dag), paintball (1u), zipline, boogschieten (1/2u, 1u) en abseilen (4u) mogelijk. Wie zelf niet op eigen houtje het Kruger Nationaal Park wil ontdekken, kan begeleid worden door een ervaren gids per 4x4 voertuig, maar ook dit dient vooraf gereserveerd te worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:

- Alle kamers hebben douche en sommige kamers ook een bad.
- Kamers beschikken over plafondventilator, maar geen tv en telefoon in de kamers.
- Wifi is beschikbaar aan de receptie/restaurant.

Maaltijden 2023: 

- Avondmaal en lunch op aanvraag
- Avondmaal of BBQ: 405 rand/pp

Activiteiten:

- SKYWAY TRAILS
- Kruger Park Safari (halve dag of volledige dag) 
- Quad Bike Trails 
- Paardrijden
- River Rafting
- Ballonvlucht
- Panoramaroute daguitstap
- Culture Experience 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in