GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwalala Lodge

4 19kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Pongola Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Janine Oliver
312.03 m | Lat:S 27° 22' 40" Long: E 31° 36' 37" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kwalala Lodge ontving in 2016 vier sterren als enige B&B in regio. De lodge bevindt zich in Pongola in de provincie KwaZoeloe-Natal, op 45 km van Jozini. Hou je van een mengeling van Belgische en Afrikaanse stijl, dan ben hier aan het juiste adres. De 19 standaardkamers, waaronder 2 familiekamers hebben elk een badkamer met douche en bieden uitzicht op de tuin. Verder zijn de comfortabele kamers ook uitgerust met airconditioning, televisie en een kluisje. De lodge heeft een zwembad dat het hele jaar geopend is en er is ook een mooi aangelegd terras. Bij het restaurant en de bar in Kwalala lodge kan je terecht van maandag tot en met vrijdag. In de buurt van Kwalala Lodge ligt het Pongola natuurreservaat op 55 km, de Golela-grenspost met Swaziland bevindt zich op 35 km, maar dichterbij kunnen gasten gaan vissen, wandelen, ballonvaren of golfen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadDraadloos netwerkFaxParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeInternetSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Platteland
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in