GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rickety Bridge

5 11kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tanya
m | Lat:S 33° 53' 55" Long: E 19° 5' 27" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Rickety Bridge ligt op enkele kilometers van het centrum van Franschhoek te midden van een prachtig stukje domein aan de voet van de Franschhoek bergen. De Manor House is het vijfsterrenverblijf met slechts drie kamers en even verderop ligt het Basse Provence guesthouse, het viersterrenverblijf van Rickety Bridge. 

De Manor House is een historisch Kaaps-Hollands landhuis waar bezoekers al bijna twee eeuwen lang een welkome rustplaats vinden. Luxevoorzieningen, zorgvuldig bewaard gebleven antieke stukken en moderne kunstwerken worden op comfortabele wijze gecombineerd voor een klassieke, maar rustgevende en gezellige sfeer. Rickety Bridge Manor House heeft drie luxekamers met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op de bergen of de wijngaard. Alle kamers beschikken over airconditioning, vloerverwarming, satelliettelevisie, minibar, thee- en koffiefaciliteiten, gratis wifi-verbinding, strijkijzer met strijkplank en haardroger. Kamerjassen, pantoffels en toiletartikelen zijn ook aanwezig. The Manor House heeft een privézwembad en twee loungeruimtes waar gasten kunnen ontspannen. Het ontbijt wordt gepresenteerd in een schilderachtige eetkamer met geelhouten plafonds met houten balken en op een zonnige ochtend kan je ontbijten in de schaduw bij het zwembad

Het andere verblijf op het domein is Basse Provence, een iets grotere, maar eveneens zeer gezellige, klassiek ingerichte guesthouse met 8 kamers die elk een eigen badkamer hebben. Het Kaaps-Hollandse gebouw dateert uit 1855. Alle kamers hebben dezelfde voorzieningen als bij het vijfsterren Manor House. Prachtige tuinen omringen de gebouwen van Basse Provence en ook hier is er een zwembad. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal van het hoofdgebouw of op het terras met uitzicht op de met wijnranken begroeide vallei met de bergen in de achtergrond.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:

- Kinderen jonger dan 12 jaar zijn niet toegestaan, tenzij de hele guesthouse (voor 6 personen) wordt geboekt voor exclusief gebruik, ofwel kunnen ze terecht bij Basse Provence.

- Alleen in de Pinotage suite kan een bed worden bijgezet voor 1 kind (tussen 12 en 17 jaar) bij 2 volwassenen aan 625 ZAR per nacht. Is het kind ouder dan 18 jaar of deelt het kind een kamer met 1 volwassene, dan geldt het standaardtarief.

- In het verblijf is een wijnproeverij bij Rickety Bridge inbegrepen.

- Tijdens kerst en nieuwjaar is een verblijf van min. 2 nachten vereist.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadDraadloos netwerkCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Berg(en) Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in