GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gaikou Lodge

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Swellendam Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Andre en Marijke Verder
165.29 m | Lat:S 34° 0' 41" Long: E 20° 27' 30" check-in: 14:30 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Gaikou Lodge opende in 2011 haar deuren en is de creatie van de Nederlands/Belgische familie Verder. Hier wordt u uitgenodigd om te genieten van luxe accommodatie en excellente service op een 16 hectare grondgebied aan de rand van het pittoreske Swellendam. De Verder familie was de vroegere eigenaar van Mardouw Country House (nu een prive onderkomen). Gaikou Lodge is doordrenkt met moderne, kosmopolitische flair terwijl tegelijkertijd de architectonische tradities van de Kaap werden gerespecteerd. De luxe suites zijn ruim, met hoge plafonds en volledig automatisch geacclimatiseerd. De bedden zijn gekleed in het fijnste linnen en overal merk je dat er heel veel gevoel voor detail aanwezig is. Elke suite heeft een flatscreen tv en internetaansluiting beschikbaar. Gaikou Lodge is tevens een perfecte bruiloft locatie. Je kon niet hopen op een meer romantische setting dan hier aan de voet van de Langebergen.
Opmerking: Kinderen op verzoek. Op aanvraag kan een babybedje voorzien worden aan 125 rand/per nacht. Kinderen 3 tot 12 in een extra bed aan 250 rand/per kind/nacht voor kinderen van 3-5 jaar, kinderen van 6-12 jaar aan R625/pk/pn. Kinderen ouder dan 13 jaar verblijven aan het single tarief. Peak seizoen prijzen geldig tijdens Paasweekend

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

goed gelegen om Swellendam te bezoeken

Dirk Arts & Anne Van Put (13-04-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in