GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

5 8kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Extraordinary
1237.66 m | Lat:S 24° 18' 25" Long: E 27° 54' 44" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Clifftop Exclusive Safari Hideaway in het schitterende lodge gelegen in het Welgevonden Nationaal Park in de Waterbergen. De lodge ligt op korte afstand van East Gate, niet eens zo gek ver weg van Vaalwater. De lodge is uniek gelegen op een heuvel en aan de rand van een diepe kloof waar zich een van de rivieren bevindt die door het reservaat stromen. Luxe, stijl, en een goede service, maar ook hele goede gamedrives, onder de begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker, maken van een verblijf in deze lodge een onvergetelijke belevenis. <> Alle logementen liggen afgezonderd van het hoofdgebouw langsheen de klif. Elke cottage is op z'n zachtst uitgedrukt zeer ruim en werkelijk voorzien van alle nodige comfort, denk daarbij aan bijvoorbeeld airconditioning, minibar, kluisje, haardroger, thee- en koffiefaciliteiten, een eigen badkamer met binnen- en buitendouche, een eigen ligbad, een private 'plunge pool', een groot terras met uniek uitzicht en tot in de puntjes afgewerkte ruimtes.

Zij die nog eens extra willen verwend worden, zullen de verschillende spa behandelingen zeker weten te waarderen. Ook qua keuken heeft de lodge een streepje voor. De westerse invloeden worden gecombineerd met Afrikaanse tinten, kruiden en smaken en natuurlijk kan wild af en toe niet ontbreken op het menu. De gasten kunnen ook kiezen of ze een maaltijd willen nuttigen bij de open haard, buiten op het terras of in de eetruimte. De romantische zielen kunnen vooraf een tafeltje bestellen in de wijnkelder, lekker romantisch bij kaarslicht genieten van een heerlijke maaltijd.

De gamedrives vinden plaats in de late namiddag of in de vroege ochtend. Gasten worden per telefoon verwittigd in de kamer dat ze zich moeten klaar maken voor vertrek bij een ochtendgamedrive. De rangers maken gebruik van de verschillende gebieden die teruggevonden worden in het Welgevonden Game Reserve. Dat gaat van savanne naar diepe kloven of hellingen, bosgebied of tussen dicht struikgewas. Tal van diersoorten kunnen hier worden waargenomen, waaronder leeuw, luipaard, cheeta, neushoorn, olifant, wildebeest, tal van antilopensoorten en nog veel meer.

Draadloos internet is beschikbaar in de lounge, maar is zeer afhankelijk van het weer en dus niet altijd betrouwbaar. In Welgevonden nationaal park is geen gsm ontvangst (niet meer vanaf Vaalwater)

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen ouder dan 12 zijn welkom, maar worden beschouwd als volwassenen, en zullen in een aparte kamer moeten verblijven. 
- Geen drie personen op de kamer mogelijk
- min. 3 nachten tijdens de kerstperiode
- Prijzen zijn inclusief de overnachting, alle maaltijden, twee gamedrives per dag en geselecteerde dranken (frisdrankjes, water, bier en lokale wijnen, alsook lokale sterke drank. Geïmporteerde dranken niet inbegrepen.
- Welgevonden Nationaal Park toegang is niet inbegrepen en dient betaald te worden bij check-out.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in