GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Maison Cabriere

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Eveline
m | Lat:S 33° 54' 30" Long: E 19° 6' 57" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Dankzij het heerlijke zomerweer en besneeuwde toppen in de winter is Franschhoek het hele jaar door de perfecte bestemming. De Kaaps-Hollandse architectuur in een groot deel van het stadje bleef zorgvuldig bewaard, waardoor het heerlijk is om er rond te wandelen met de prachtige Mont Rochelle op de achtergrond.

De Nederlandse eigenaars van Maison Cabrière lieten in 2015 hun job achter om zich in een nieuw avontuur te storten in Zuid-Afrika. In een tijdsbestek van drie jaar slaagden ze erin om twee aangrenzende eigendommen in Cabriere Street, Franschhoek helemaal te transformeren om in oktober 2018 voor het eerst de deuren van Maison Cabrière te openen.

De prachtige tuin is een oase van rust en biedt alle privacy, maar wanneer je via het achterpoortje buiten stapt, sta je na 170 meter meteen in het bruisende centrum van dit pittoreske stadje, bekend om zijn restaurants van wereldklasse, gezellige coffeeshops, prachtige kunstgalerijen en lokale producten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadDraadloos netwerkCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in