GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Berg en Zee

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gordonsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jackie en Glen
14.27 m | Lat:S 34° 9' 48" Long: E 18° 51' 47" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Berg en Zee Guesthouse is gelegen in het hart van het pittoreske oude dorp van Gordonsbaai, op twee minuten wandelen van het beschutte Bikini strand en vijf minuten van een verscheidenheid aan horeca. Alle kamers zijn zeer ruim met prive balkon met uitzicht over Valsbaai en het Kaapse Schiereiland. Glenn is gids en kent de omgeving op zijn duimpje. Die uitgebreide kennis van de regio geeft hij maar al te graag door aan zijn gasten.
Opmerking: Tussen 16 december en 6 januari minimum 7 nachten. Kamer 4, 5 en 6 zijn familiekamers en kunnen een maximum van 4 personen onderbrengen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Persoonlijk vonden we dit minder goed. Niet omdat er iets mis was, maar het gaf ons een gevoel van op hotel in Brussel te zitten en niet in Afrika. Misschien vonden we dit minder goed omdat dit echt te ver van Kaapstad was (55km) en om dit 4 dagen te doen (2x 55km extra per dag) was er te veel aan. 1 keer moesten we om 7.30u vertrekken om de boot naar Robbeneiland te halen. We waren net om 9u daar (door de file) en dat zwakt het vakantiegevoel af. Eten, vriendelijkheid waren goed, we denken dus dat de afstand het grote probleem was. We moesten elke dag naar Kaapstad omdat wegens ruw weer (niet echt te merken) de boten misschien wel of niet uitvaarden. We hebben dus 3 keer in de rij (via website niet mogelijk) gaan staan om uiteindelijk de laatste dag dan toch naar Robbeneiland te kunnen varen.

Nicasy family (14-08-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in