GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shiduli Private Game Lodge

4 25kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Karongwe Portfolio
531 m | Lat:S 24° 13' 16" Long: E 30° 33' 27" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Shiduli Private Game Lodge is gelegen in het Fringing de Karongwe Game Reserve en telt 25 suites. De hele lodge belichaamt gratie en elegantie, maar tegelijkertijd straalt deze onovertroffen warmte en gastvrijheid uit. Gasten kunnen hier heerlijk ontspannen in een weelderige tuin, met een schitterend zwembad. Verder is er een open leefruimte met internetfaciliteiten, een bar en eetplaats. Waar je ook komt in Shiduli, je zal steeds merken dat alles zeer stijlvol werd ingericht. Er werd veel gewerkt met leer, zijde en steen, en heel wat Afrikaanse tinten. Kortom de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van de bush. De lodge geeft niet alleen uit op het zwembad, maar heeft tevens uitzicht op de drinkplaats waar af en toe dieren komen.

Een heerlijk ontbijt en lunch worden geserveerd in het hoofdgebouw of op het dek. Het diner kan op verschillende plaatsen worden georganiseerd, maar de plek bij voorkeur is de Boma. Dineren onder een Afrikaanse sterrenhemel met een brandend vuur, en dit terwijl het personeel enkele traditionele dansen uitvoert. Wie uit is op een romantisch diner voor twee, of op een verrassingsontbijt wil getrakteerd worden, kan dit op aanvraag in het midden van de bush ervaren. Shiduli Private Game Reserve, is het wat grotere broertje van de 4 verschillende lodges die worden aangeboden binnen het Karongwe Portfolio. Dit geeft dat de lodge meer inspeelt op grotere groepen. Wie liever echt voor privacy gaat, kan dan best opteren voor een verblijf in Kuname Lodge. Hier wordt nog meer ingespeeld op intimiteit en privacy.

Ervaren rangers en trackers doen er alles aan om de Big 5 te vinden en dit avontuur te delen met de gasten. Bush wandelingen worden eveneens dagelijks aangeboden en bieden de mogelijkheid om een kijkje op flora en fauna te nemen.

Opmerking: Inclusief zijn alle maaltijden, thee en koffie en snacks alsook een ochtend en laat namiddag gamedrive, inclusief 1 drankje per persoon te kiezen uit lokale wijn of bier en frisdrank.
Bushwalk is optie en dient ter plaatse bijbetaald te worden. Deze is niet altijd beschikbaar en moet besproken worden met het management ter plaatse
Kinderen zijn welkom (0-2 gratis), tussen 3 en 11 @ 50%, enkel in de familiekamers. Vanaf 12 jaar volledig tarief. In de Family Suite moeten minstens 3 personen logeren.
Kinderen onder 6 jaar niet toegelaten op game drives
De lodge biedt verschillende massages aan, prijzen op aanvraag
Vanaf 2019 is de toegang tot het Karongwe Game Reserve en de Rhino levy in de prijs inbegrepen.

Transfer tussen Hoedspruit luchthaven en de lodge, prijs/traject:
1-3 personen: 894 R/pp
4 personen: 663 R/pp
5 personen: 563 R/pp
6-13 personen: 482 R/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in