GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Walkerbouts Inn

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Rhodes Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): David Walker
1827.75 m | Lat:S 30° 47' 54" Long: E 27° 57' 41" check-in: 14:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
The Walkerbouts Inn heeft zes kamers met bijhorende badkamer en is volledig voorzien van verwarmingspanelen die tegen de muur zijn gemonteerd en de bedden hebben elektrische dekens, perfect tegen de winterse koude in dit bergachtige gebied aan de voet van de Drakensbergen. Het historische dorpje Rhodes, gelegen op een hoogte van 1821 meter boven het zeeniveau aan de voet van de zuidelijke Drakensbergen, wordt getypeerd door de prachtige omgeving en stille natuur, perfect om helemaal tot rust te komen.

De living en eetkamer, waar zowel het ontbijt als het avondmaal wordt geserveerd, is tijdens de wintermaanden lekker gezellig dankzij de open haard en nog een extra verwarming. Een heerlijk authentieke dorpssfeer vind je in de gezellige pub, waar ook typische gerechten, maar ook pizza's worden aangeboden, maar ook vegetarische maaltijden kunnen op voorhand worden aangevraagd.

Eigenaar David Walker van Walkerbouts Inn opende de deuren bijna 20 jaar geleden. De naam Walkerbouts Inn is afgeleid van zijn bijnaam die David kreeg van een goede vriend. Hij werd Walkabout genoemd, omdat hij overal in het land deelnam aan handelsbeurzen.
De gezellige guesthouse is gelegen op min of meer dezelfde plaats waar de oorspronkelijke boerderij stond waar het in 1891 allemaal begon voor dit kleine dorpje. Het is een perfecte locatie aan de westelijke kant van Rhodes in een doodlopende straat, waardoor de gasten kunnen genieten van de meest adembenemende uitzichten over het dorp.

Het dorpje is omgeven door stadjes Elliot, Maclear, Ugie en ligt op ongeveer 60 km van Barkly East ten westen van Rhodes. Vanuit Barkly East is het een uur rijden langs de R396. De grindweg is smal met heel wat bochten en is slecht onderhouden door de autoriteiten. Opletten is de boodschap!

Aanbevolen route is via Barkly East, tenzij je een aangepast voertuig en voldoende tijd hebt om van Maclear naar Rhodes te rijden via de Naudesnek-pas. Er is ook een 'kortere weg' via de Pitseng-pas naar Naudesnek. Breng het verblijf eerst op de hoogte vooraleer je hieraan begint.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Rhodes (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in