GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Potting Shed Guest House

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Annamarie
26.67 m | Lat:S 34° 25' 6" Long: E 19° 13' 58" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Potting Shed Guest House is een zeer charmant gastenverblijf dat opgetrokken is in cottage-stijl, maar dan met een unieke Zuid-Afrikaanse twist. De typische inheemse flora van de regio werd verwerkt in het interieur van zowel de kamers als de gemeenschappelijke ruimtes. In totaal telt het gastenverblijf 3 standaard kamers, 2 deluxe kamers, en een studio-appartement met prachtig uitzicht op de bergen. De kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, televisie, kluisje, ventilator, wandverwarming, badlakens en een bijhorende badkamer met douche. Het studio-appartement ligt boven op het hoofdgebouw en is toegankelijk via een eigen ingang. Deze studio heeft een keuken met magnetron, koelkast, waterkoker, broodrooster, badkamer met douche en bad, televisie, draadloos internet en airconditioning. Daarenboven heeft deze studio ook nog eens een eigen privé-terras, met voldoende ruimte voor 2 ligstoelen en een barbecue op gas. Het ontbijt wordt met veel liefde bereid door de eigenaars van The Potting Shed en is erg uitgebreid. Zo wordt er vers fruit, yoghurt, verschillende soorten ontbijtgranen voorzien, maar ook warm ontbijt met toast, verschillende soorten beleg, eieren en spek of zelfgemaakte pannenkoeken, en onbeperkt koffie of thee. Er is een zwembad in de tuin, compleet met ligstoelen, tafels en stoelen. The Potting Shed Guest House is ideaal gelegen in een rustige zijstraat van de hoofdstraat van Hermanus, op wandelafstand van de Atlantische oceaan waar je langs het cliff path (wandelpad) tot bij het centrum van Hermanus kan wandelen. Het stadje staat bekend voor haar walvissen die vanaf juni tot en met november in de baai verblijven en je vanop het land kan bewonderen. Sinds enkele jaren mag Hermanus zich ook een van de gastronomische toplocaties van Zuid-Afrika noemen met een grote keuze aan zeer goede restaurants. The Potting Shed Guest House is prijskwaliteit zeker een adresje om te onthouden, zeg dat GO Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen + 12 jaar welkom.
Check-in op 25/12 is niet mogelijk.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Op wandelafstand van de oceaan, prima!

Britt Tielemans & Peter Dekeyrel (31-07-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in