GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Circa Hotel

47kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
18.51 m | Lat:S 33° 55' 3" Long: E 18° 25' 31" check-in: 16:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Circa on the Square, wil je niet op hotel maar het comfort van een appartement met hotelservice dan is dit de juiste keuze. Prachtige designers appartementen (die in onze ogen een 5 sterren gradering mogen hebben) met werkelijk alle luxe en comfort en dit in het hartje van Kaapstad.Dit luxe condominium hotel omvat 47 luxe flats. Op loopafstand van het beroemde Victoria en Alfred Waterfront, de binnenstad en het Internationale conventie center. Deze luxe flats, met een slaapkamer, hebben een minimum van 60 vierkante meter oppervlakte en zijn volledig uitgerust voor reizigers die binnen bereik van heel wat horeca zitten, maar ook graag al eens zelf iets klaarmaken in een eigen ingerichte keuken. Elk appartement heeft een luxe slaapzetel voor twee extra personen op de kamer. de appartementen worden dagelijks schoongemaakt.
Opmerking: Tijdens grote evenementen of conferenties gelden enkel de tarieven van de piekperiode (15/12 - 06/01)
Kinderen welkom. Maximum twee kinderen per appartement. Een slaapzetel is voorzien voor twee personen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Satelliet TVWasserijInternet toegangDraadloos netwerkGarageParkeerplaatsKeukenDVDVideo

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Was vergeten dat Circa self-catering was en geen faciliteiten had, maar ligging is zo centraal, dat dit niet echt een probleem was. Door mijn ongeval kwam een nadeel naar voren, namelijk dat de voordeur niet per auto te bereiken is (50 meter afstand)

Diderik en Hanneke Tjeenk Willink (05-04-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in