GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Inyati Private Game Reserve

11kamers/units
Zuid-Afrika | Sabi Sand | Acornhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Priscilla Carreira
426.23 m | Lat:S 24° 42' 32" Long: E 31° 33' 35" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Inyati Private Game Reserve ligt in het wereldberoemde Sabi Sand wildreservaat, grenzend aan het Kruger Nationaal Park en omvat een slordige 65.000 hectare. De zeven in Afrikaanse stijl opgetrokken chalets hebben uitzicht over de vlakte en de rivier. Inyati betekend buffels in de Shangaan taal en is de thuisbasis van deze prachtige dieren, tesamen met nog heel wat meer wild, waaronder de Big Five (neushoorn, buffel, luipaard, leeuw en olifant). Deze kleinschalige lodge biedt de veeleisende gast luxe en vooral een hele vriendelijke service, gecombineerd met de ultieme safari tochten in open landrover, onder begeleiding van een ervaren ranger en spoorzoeker.
Opmerking: Kinderen +8 welkom (50% standard tarief. tot 10 jaar). Toegang tot Sabi Sands is contant te betalen. Er is tevens een Conservation Contribution van toepassing. Ter plekke bij de lodge te betalen
Inbegrepen zijn alle maaltijden, twee gamedrives in open voertuig. Drankjes en snacks tijdens de gamedrive, wandelsafari (op aanvraag), transfer van en naar Ulusaba vliegbaan

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in