GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cheetah Plains

8kamers/units
Zuid-Afrika | Sabi Sand | Acornhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): African Secrets
387.08 m | Lat:S 24° 44' 22" Long: E 31° 34' 33" check-in: 14:00 tot 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Cheetah Plains Private Game Reserve sluit tussen 15 januari en 1 december 2018 de deuren voor een grondige renovatie. Cheetah Plains Private Game Reserve is gelegen in het beroemde en zeer geliefde Sabi Sand Game Reserve. Met 850 hectare land binnen dit natuurgebied is het een oase van rust, privacy, comfort en luxe, terwijl de Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant) vrij door het gebied kunnen zwerven, net zoals nog heel wat andere diersoorten. Deze concessie heeft rechten verkregen die het mogelijk maakt om ook in de naburige reservaten, waaronder Buffelshoek, Torchwood en Vuyatela toegang te krijgen, zodat ook daar het wild van zeer dichtbij kan geobserveerd worden. Oorspronkelijk was Cheetah Plains onderdeel van Djuma Game Reserve dat eigendom was van de Moolman familie. In november 2008 kocht Japie van Niekerk het domein en in 2010 werd het officieel Cheetah Plains Private Game Reserve. Augustus 2012 werd de lodge opnieuw geopend na grondige renovaties. De lodge beschikt over acht met riet bedekte chalets die een ruime kamer omvatten met badkamer en terras. 's Avonds kan je letterlijk vanuit je bed de geluiden van wilde dieren, zoals leeuw en hyena horen. Verder is er een zwembad, een massageruimte, internettoegang, een bibliotheek en tv-kamer, bar en nog veel meer. In totaal werken in de lodge 30 personeelsleden, waaronder hoogopgeleide gidsen en spoorzoekers. Hun ervaring zorgt ervoor dat een verblijf een aangename herinnering wordt.
Opmerking:
- Prijs inclusief accommodatie, avondmaal, thee en koffie, gamedrives onder begeleiding van een ervaren ranger, en transfer van Arathusa Airstrip.
- Niet inbegrepen is de toegang naar Sabi Sand Reserve per voertuig en inkom per persoon), landingstaks bij Arathusa landingsbaan, lunch bij aankomst, wasdienst, dranken enz.
- Er is tevens een Conservation Contribution van toepassing, ter plekke bij de lodge te betalen
- Check-in is om 14u. Gasten die vroeger arriveren kunnen een middagmaal nuttigen (175 rand) mits dit vooraf werd gereserveerd. High Tea volgt tussen 14u30 en 15u30, afhankelijk van het seizoen
- Game drives vertrekken tussen 15u (winter) en 16u (zomer), afhankelijk van het seizoen, zorg er dus voor dat u voor 14u30 bent ingecheckt.

Alleen kinderen ouder dan 13 jaar zijn welkom en worden volwassenetarief aangerekend.
Een minimum van 3 bezoekers is vereist om te verblijven in de Luxury Bush Cottage.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in