GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hoyo Hoyo Safari Lodge

6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Acornhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Extraordinary
326.71 m | Lat:S 24° 37' 26" Long: E 31° 40' 21" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Hoyo Hoyo Safari Lodge is een lodge in typische Tsonga stijl. Sterker nog deze wordt beschouwd als nog een van die verborgen parels die je moet ontdekt hebben. De warme gastvrijheid van de Shangaan krijg je er sowieso bij. Gasten worden van bij aankomst begroet in typische Tsonga stijl door de Chief. De lodge telt 6 prachtige, vrijwel authentieke bijenkorfsuites, die volledig werden opgetrokken in typisch Afrikaanse stijl, met een eigen veranda en buitendouche, alsook een stoep van waarop je een prachtig uitzicht hebt over de bush. Dan hebben we het niet eens gehad over de mooie badkamer met een ovaal ligbad. De kamers beschikken tevens over airconditioning voor de warme zomermaanden. Het zicht op de Ngwenyeni Dam is werkelijk adembenemend en de nabijheid van het water, alsook een waterput, maken dat er tal van diersoorten zijn die op elk moment van de dag een bezoek komen brengen aan de lodge. Ook het hoofdgebouw werd in de typische Afrikaanse bijenkorfstijl opgetrokken en is super gezellig ingericht, met een grote open haard, gezellige zitruimte en veel open ruimte die uitgeeft op het grote terras waar de maaltijden worden geserveerd onder een blote sterrenhemel. Het menu bij Hoyo Hoyo Safari Lodge staat bekend als zeer goed, zo niet uitstekend. Zowel nationale als internationale gerechten worden geserveerd en drankjes worden geserveerd in een authentieke calabash. Ook de gamedrives die dagelijks in de vroege ochtend en 's avonds worden aangeboden zijn van uitstekende kwaliteit.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen ouder dan 11 jaar welkom aan het volwassenentarief.
- Prijs van de overnachting is inclusief twee game activiteiten, alle maaltijden en frisdrank, water, lokaal bier, wijn en sterke drank (maar geen geimporteerde dranken).
- Niet inbegrepen is de gate entry fee 
- min. 3 nachten tijdens de kerstperiode
- Gratis transfer vanaf Skukuza en Hoedspruit luchthavens, enkel indien dit vooraf geboekt wordt en mits beschikbaarheid van het voertuig.
- Geen triple kamers beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in