GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hallmark House Hotel

40kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hallmark
1732.88 m | Lat:S 26° 11' 58" Long: E 28° 3' 22" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 11:00
Reserveer
Hallmark House Hotel is de nieuwste aanwinst voor de trendy en succesvolle Maboneng wijk. Het hotel weerspiegelt een nieuw hoofdstuk in de Afrikaanse architectuur en het concept van het volledige gebouw is de creatie van een totaalbeleving. De ruimte is een luxueuze woonomgeving met appartementen en een keuze uit winkels, een coffee shop, brouwerij en een boetiekhotel en reflecteert de culturele identiteit van Johannesburg.

Het gebouw dat werd omgevormd tot het Hallmark House Hotel diende oorspronkelijk als workshop voor het polijsten van diamant en werd daarna gebruikt als magazijn totdat de Brits-Ghanese architect David Adjaye het gebouw onder handen mocht nemen. Hij maakte er een trendy hotel van met een retro-urban ontwerp van donkere muren waar hedendaagse kunst prijkt. Het ontwerp past helemaal in de sfeer van de meest trendy wijk van Johannesburg, namelijk Maboneng precinct, dat op slechts enkele honderden meters van het hotel is gelegen. 

Het hotel heeft een veilige parking in het gebouw en is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten, vandaar dat er voor de gasten ook zeer snel (gratis) internet beschikbaar is in het hotel. Geniet van een heerlijk diner in het 4-sterren restaurant op het gelijkvloers of ga even langs in de jazz bar en sigaarlounge op het dak van het hotel waar je prachtig uitzicht hebt over de stad. Dit is terecht dan ook een van de meest populaire rooftop bar/restaurants in Johannesburg op dit moment. Hallmark House Hotel heeft keuze uit verschillende kamertypen: standaard, deluxe en premium. De kamers zijn allemaal even comfortabel en het verschil is de grootte van de kamer, het bed en het uitzicht.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 
1 kind jonger dan 12 jaar kan in de Premium kamer bij de ouders slapen in een eigen bed aan kindertarief.
Hallmark House Hotel hanteert mogelijk Best Available Rates, dus best even de tarieven navragen voor specifieke datum.

ACTIVITEITEN:

-Halve daguitstap naar Soweto: 1190 rand/pp

-Volledige daguitstap naar Soweto: 1975 rand/pp

Deze halve of volledige daguitstap naar Soweto is onder begeleiding van een gids/chauffeur die je ophaalt bij je hotel. Afhankelijk welke uitstap je kiest ga je langs het apartheidsmuseum, Chris Hani Baragwanath township, bezoek je de Regina Monti katholieke kerk en de Credo Mutwa cultural village. Verder ga je ook langs het Hector Peterson monument en Vilakazi street. Kies je voor een volledige uitstap naar passeer je niet alleen langs deze belangrijke plaatsen, maar heb je ook de tijd om o.a. in het apartheidsmuseum zelf in te gaan en is er naast snacks en drank, ook lunch inbegrepen. 

-Stadswandeling met privé-gids: 845 rand/pp (2 pers.) en 675 rand/pp (3 en 4 pers.)

Tijdens deze stadswandeling van 3 uur word je letterlijk mee naar het verleden genomen. Onze lokale gidsen hebben een enorme kennis en passie voor 'hun' Johannesburg. Ze vertellen niet alleen over de geschiedenis, maar ze vertellen het verhaal van een stad in beweging, een stad die zich al 6 keer opnieuw heeft heruitgevonden. Als echte vertellers linken ze het verleden met het heden en de toekomst van Johannesburg.

-Volledige dag in Johannesburg met stadswandeling en bezoek aan Maboneng precinct (lunch inbegrepen): 1875 rand/pp

Welkomstdrankje gevolgd door een wandeling door het stadscentrum via het Gandhi-plein, Carlton centre en andere belangrijke plekjes gevolgd door lunch en daarna rijdt de gids met jullie via Jeppes town naar het Maboneng precinct, de meeste trendy wijk van de stad om er meer te weten te komen hoe deze wijk tot stand is gekomen als prachtig voorbeeld van een succesvol stedelijk vernieuwingsproject.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prima hotel. Jammer dat het rooftop restaurant op maandag dicht is. Daar hadden wij ons op verheugd.

Ingrid & Petrus Bosboom & Dirk de Jager (17-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in