GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Peermont Metcourt Suites

3 77kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Peermont Hotels
1707.29 m | Lat:S 26° 8' 51" Long: E 28° 13' 19" check-in: 15:00 tot 00:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Peermont Metcourt Suites at Emperors Palace is een betaalbare optie voor wie in het Emperors Palace Hotel willen verblijven. Dit hotel omvat 77 ruime kamers met een moderne afwerking. Draadloos internet is alvast beschikbaar in de openbare ruimtes. Het ontbijt wordt geserveerd in het stijlvolle Primavera restaurant. Gasten hebben ook toegang tot het casina, de vermaakruimtes en de restaurants in het Emperors Palace Resort. In totaal zijn er 56 Classic Twin kamers (met twee enkele bedden), alsook 5 Classic Kings. Wie meer ruimte wenst kan ook opteren voor een van de 16 Deluxe Kings kamers. Alle kamers komen standaard met een eigen badkamer, haardroger, airconditioning, telefoon, kluisje, satelliet televisie en een koffie en thee eilandje.
Kinderen:
2 kinderen tot 18 jaar die een familiekamer delen met 2 volwassenen verblijven gratis. Maaltijden zijn ter plaatse te betalen.
1 volw+ 1 kind (-18 jaar): volw. betaalt het SGL-tarief, het kind verblijft gratis, maar betaalt wel voor de maaltijden.
Kinderen tot 18 jaar (max.2) die in een eigen kamer verblijven, betalen 1 x SGLtarief ( waar ontbijt voor 1 persoon inbegrepen is). Dit is enkel toegestaan indien geboekt in communicerende kamers waarvan de andere kamer bezet is door minstens 2 volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in